UEFA Futsal Champions League | Main Round – Group 4

Pálfi István Rendezvénycsarnok |Berettyóújfalu |2019. október 8. 


ElPozo Murcia (spanyol) – MVFC Berettyóújfalu 0:5

Gólszerzők: Fernan 4’06” , Paradynski Dos Santos 10’19”, 34’41”, 35’26”, és Paschoal 28’01”

Vereséggel kezdtünk

A Main Round 4. csoportjában házigazdaként a spanyol ElPozo Murcia ellen kezdtük meg az idei futsal Bajnokok Ligájának első mérkőzésünket. Életre kelt a sportcsarnok, a nézők biztató szurkolása mellett a fúvósok és dobszóló tette még izgalmasabbá a hangulatot.

Az 5. percben lőtt góllal azonban vezetést szerzett a spanyol csapat, akik a 11. percben már kettőre növelték előnyüket. Mezei Dávid hatalmas bravúrjainak köszönhetően a félidőben az állás nem változott. A második játékrészt új lendülettel kezdték a futsalosaink. Támadójátékkal kicsit agresszívebben estek ellenfelüknek. A második félidő első felében annyira már nem érződött a Murcia főlénye. Ám a 29. percben újabb gólt kaptunk, immár hárommal vezetett a spanyol gárda. Az utolsó öt percben már vészkapussal játszottunk az emberelőnyt kihasználva beszorítottuk a Murciát, ennek ellenére helyzeteinket nem tudtuk gólra váltani. Az utolsó percekben a spanyolok kihasználták lehetőségeiket és gólokra váltották őket. A Bajnokok Ligája első mérkőzésen ötgólos vereséggel kezdtünk.

Folytatás szerdán és pénteken, az alábbi menetrend szerint. Az MVFC Berettyóújfalu valamennyi mérkőzését az M4 Sport élőben közvetíti.

2019.október 9. szerda

15:45 ElPozo Murcia – Kairat Almaty

18:00 MVFC Berettyóújfalu – SC KPRF (TV: M4 Sport)

2019.október 11. péntek

15:45 SC KPRF – ElPozo Murcia

18:00 MVFC Berettyóújfalu – Kairat Almaty (TV: M4 Sport)

 

HAJRÁ MVFC! HAJRÁ FUTSAL!