Az MVFC U17-es csapatunk a bajnokság felsőházi rájátszásában való szerepléséről Gál István vezetőedzőt kérdeztük:
„Az U17-es bajnokság felsőházi rájátszásának nyolcadik fordulójában a Mezei-Vill csapata Veszprémben vendégeskedett. Csapatunk teljes keretével tudott elutazni a találkozóra, így minden feltétel adott volt egy jó mérkőzés lejátszásához. Habár az első félidőben is inkább mi uraltuk a játékot, de helyzeteinket sajnos nem tudtuk gólra váltani. Az ellenfél inkább a védekezésre koncentrált, kontrákból, illetve a mi egyéni hibáinkból volt veszélyes, így a félidő állása 0-0. A második félidőben sikerült korán magunkhoz ragadni az irányítást, és ennek megfelelően egy remek kontra végén Jakab Kristóf megszerezte csapatunk első gólját.

A mérkőzés további részében mieink sorra dolgoztak ki szebbnél szebb helyzeteket. A második találatunkat a 24. percben Szabó Tibor révén szereztük. A következő percben Jakab duplázott, Moga Edvin remek passzát értékesítette. Ezután Sárvári István percei következtek, előbb egy jól célzott lövéssel a rövid felső sarkat találta el, majd egy jól kijátszott akció révén lőtt az üres kapuba. Az ellenfél vészkapus játékra váltott, de a remek védekezésnek köszönhetően nem sikerült gólt rúgniuk. A 34. percben Moga volt eredményes, Jakab passzából.  Csapatunk hetedik, egyben a mérkőzés utolsó gólját Sipos Robin szerezte.

Ez egy nagyon fontos mérkőzés volt a Mezei legénységnek, mivel ezzel a győzelemmel bebiztosította dobogós helyét a tabellán.”

u17-2