MVFC U20-as csapatunk kiválóan vette a Veszprém által gurított akadályokat a bajnokság 8. fordulójában!

A csapat 5-7-re győzedelmeskedett a Veszprém Szilágyi Futsal csapata felett.

 

Veszprém: Spandler, Hoffer, Petróczi, Erdősi, Ihász,

Csere: Táncos, Vörös, Sándor, Simon

MVFC: László, Szabó, Mező, Békési, Kovács,

Csere: Nagy, Jakab, Nedeczky, Gyüre

 

A mérkőzéséről Szitkó Róbert vezetőedző a következőképpen számolt be:

„A mérkőzés esélyesének mindenképpen mi számítottunk, hiszen mi a dobogóért harcolunk, míg ellenfelünk a csoport utolsó helyén szerénykedik. Ettől függetlenül nagyon nehéz mérkőzésre volt kilátás.

Nem kezdtük jól a mérkőzést, hiszen az ellenfelünk Petróczi révén már a negyedik percben megszerezte a vezetést.(1-0) Igaz ezután magunkra találtunk és az 5. percben Szabó (1-1), a 11. percben Jakab (1-2), a 14. percben pedig újra Szabó góljaival már 1-3 volt az eredmény a javunkra. A félidő végére felpörögtek az események. A veszprémi Vörös szépített (2-3). Majd egy percen belül Mező és Jakab is betalált ezzel kialakítva a félidei 2-5-ös eredményt.

A második félidőt első perceiben gyors gólváltásra került sor. Előbb Nagy talált be (2-6) majd Hoffer góljával (3-6) szerepelt az eredményjelzőn. Jakab harmadik góljával pedig már (3-7) volt a javunkra. A mérkőzés utolsó tíz percére vészkapus játékra tért át a Veszprém, amiből két gólt is szereztek Ihász és Hoffer révén, beállítva ezzel az 5-7-es végeredményt.”

„Sajnos ma rengeteg hibával játszottunk úgy védekezésben, mint támadásban. Ezeket a hibáinkat ki kell javítani a következő mérkőzésekre. Szerencsére a kontráink jól sikerültek és ennek köszönhetően nyertük meg a mérkőzést.”-nyilatkozta Szitkó Róbert.