Férfi Futsal NB I. 9. forduló

dunaujvaros_futsalDunaferr DUE Renalpin FC–logo-adminBerettyóújfalu 3–2 (2–1)

Dunaújvárosi Sportcsarnok, vezette: Czene-Joó Ádám

Dunaferr: Rigó L. – Varga Cs., Hosszú Á., Horváth N., Klacsák B. Csere: Varsányi Á., Reveland Z., Schrancz B., Friedrich D., Horváth Sz., Józsa T., Fekete R., Németh P., Csányi D. Edző: Fehér Zsolt.

MVFC: Tihanyi Cs. – Gál I., Rábl J., Nagy I., Szabó P. Csere: László M., Magyar Sz., Nagy D., Kondás K., Harmati T., Vékei L. Edző: Turzó József.

Gól: Fekete R. (5.), Hosszú Á. (20.), Horváth N. (21.), illetve Rábl J. (20.), Szabó P. (40.)

Sárga lap: Rábl J. (40.)

Fekete szerzete meg a vezetést az ötödik percben a Dunaújvárosnak. A folytatásban mindkét oldalon adódtak lehetőségek, azonban vagy a védők voltak a helyükön, vagy a hálóőrök hárítottak. A szünet előtti másodpercekben aztán itt is, ott is esett egy-egy gól: előbb Rábl megpattanó lövése talált utat magának a kapuba, majd Hosszú eresztett el egy bombát, 2–1.

Rögtön újabb találattal nyitották a második játékrészt Fehér Zsolt tanítványai, Horváth járt túl Tihanyi eszén. A következőkben inkább a küzdelem dominált, az MVFC próbálta ledolgozni hátrányát, hiába. Szabó ugyan az utolsó percben még szépített, de a győzelemhez ez is kevés volt, 3–2-re az Újváros diadalmaskodott. A végeredménynek köszönhetően a két gárda helyet cserélt a pontvadászatban.

forrás:HBN