Szerdán kezdődik az Elit kör Spanyolországban a Mezei-Vill számára.

Hétfő este útra kelt a csapat Barcelonába, ahol az UEFA Futsal Cup Elit körében a házigazdák mellett az angol bajnok Baku Uniteddel és az ukrán Lokomotiv Harkovval mérkőzik.
A program a hivatalos sajtótájékoztatóval kezdődik, ami november 18-án délután 15:45-kor lesz a Palau Blaugranában, a mérkőzések helyszínén. A csapatot Turzó József vezetőedző képviseli majd. A tréner rögtön utána meg is tartja első kinti edzését fél ötkor, amit majd minden nap követ egy-egy újabb foglalkozás a délelőtti órákban. 

Az UEFA kijelölte a hivatalos személyeket és a játékvezetőket is. A torna ellenőre a portugál Joao Rocha lesz, míg a játékvezetők munkáját a horvát Ivan Novak figyeli majd. A mérkőzéseket az olasz Alessandro Malfer, a cseh Karel Henych, a bolgár Trayan Enchev és a görög Konstantinos Koutsogiannos dirigálják.

A Barcelona meccseit a katalán televízió élőben közvetíti, így az első találkozót a hazaiak ellen az interneten akár élőben is nézhetik azok a szurkolók, akik nem jutnak el Spanyolországba. A televízió honlapja: http://http://www.esport3.cat//

A torna menetrendje:

2014.11.19.
18:45 Lokomotiv Kharkiv – Baku United FC
21:00 FC Barcelona – MVFC Berettyóújfalu

2014.11.20.
19:30 MVFC Berettyóújfalu – Lokomotiv Kharkiv
21:45 FC Barcelona – Baku United FC

2014.11.22.
11:00 Baku United FC – MVFC Berettyóújfalu
13:15 Lokomotiv Kharkiv – FC Barcelona

forrás: facebook.com