A Mezei-VILL csapatkapitánya végzett az élen az MLSZ választásán

Minden évben megválasztják a sportági szakszövetségek az év játékosát. Az MLSZ 2014-ben a Berettyóújfalu csapatkapitányát, Trencsényi Jánost jelölte a legjobbnak a férfi futsalosok között.

A Mezei-Vill kiválósága négy év szünet emelhette újra magasba a bajnoki serleget, miután a bajnoki döntőben legyőzték az ősi rivális ETO gárdáját. Trenyó ebben a szezonban egyébként a válogatottban is újabb mérföldkőhöz érkezett, hiszen elérte a 100. válogatottságot.

Trencsényi János: – Nagyon meglepődtem az elismerésen. Fel sem merült bennem, hogy akár én is a díjazottak között lehetek, hiszen sok jó játékos van, akik remekül teljesítettek. Óriási megtiszteltetésnek érzem, hogy engem választottak a legjobbnak. Nagyon sokat jelent ez a díj, mivel nagyon értékesnek tartom. Gondolom, nagyban közrejátszik, hogy idén megnyertük a bajnokságot, és a BL-ben is jól szerepeltünk, ami jelzi, hogy igazi csapatmunka volt, így azt gondolom, hogy ez a többiek sikere is. Köszönöm mindenkinek, aki hozzásegített ehhez a díjhoz!