A férfi NB I 16. fordulójában a Mezei-Vill FC és a Nyírgyulaj KSE csapott össze. A mindkét fél számára fontos mérkőzésen, eldöntetlen maradt az eredmény. 

MVFC-BerettyóújfaluNyírgyulaj KSE 2-2 (1-1)
Berettyóújfalu, Pálfi István Rendezvénycsarnok (300 néző)

A Keleti rangadón a Mezei-Vill lépett fel támadó felfogásban odaszorítva a Nyírgyulajt a saját kapuja elé. A félidő közepén ennek meg is lett az eredménye, egy begyakorolt szögletvariáció után Rábl bombagólt lőtt a kapu bal sarkába. Ezután is a Mezei- Vill dominált. A Nyírgyulaj kontrákra építve veszélyeztette Mezei Dávid kapuját, aki mindig a helyén volt. A 39. percben a Nyírgyulaj egyenlített: 1-1.

A második félidő elején kiegyenlített játék folyt a pályán. A kapuk sűrűn veszélyben forogtak, de mindkét csapat támadói pontatlanok voltak és a kapusok is remekül állták a sarat. A második félidő közepén újra Rábl volt eredményes egy szép támadás végén, a Nyírgyulaj pedig egy kontrából egyenlített. Az állás 2-2 maradt. A mérkőzés krónikájához hozzátartozik a három kiállítás is, amely a nézők kedélyét borzongatta.

Képek: http://futsalhungary.hu/gallery/mvfc-berettyoujfalu-nyirgyulaj-2-2/#.WKyc45oksMI.facebook

A csapatok összeállításai:

MVFC: Mezei – Rábl, Szabó P, Nagy I, Gál I
Cserék: Tihanyi, Kvács I, Nagy D, Nagy B, Trencsényi, Harmati, László M
Edző: Moga Flávius Lóránt

Nyírgyulaj: Végső – Sánta, Siska, ímagy I, Angyalos
Cserék: Bákonyi, Faragó, Czerula, Lovas, Orosz, Tóth B, Gömze, Fekete G, Szabó Á
Csere: Lovas Norbert

Góllövők: Rábl 4’, 33’ illetve Siska 19’, Nagy I 36’

Sárga lap: Trencsényi 21’, Szabó P 36’ illetve Végső 27’

Piros lap: Rábl 38’, Kondás 38’ illetve Sánta 27’

Moga Flavius Lóránt: “A mai mérkőzésen a csapatom jelesre vizsgázott akaratból, sajnos a helyzetkihasználásunk újra csődöt mondott. Dolgozunk tovább azért, hogy kijavítsuk a hiányosságainkat.Köszönjük a közönségünknek a biztatást, támogatást és remélem hogy a rájátszásban közösen el tudjuk érni céljainkat!”

Lovas Norbert: -“A mérkőzés összképe alapján igazságos döntetlen született. Jól játszott a csapat csak sajnos a helyzetkihasználással adódtak újra problémák. Gratulálok a fiuknak, mert egy jó mérkőzésen vannak túl. Sok sikert a Mezei-Villnek.”