Férfi Futsal NB I Felső-ház 3. forduló

MVFC Berettyóújfalu –  Aramis SE 1- 2 (0-1)

A rájátszás 3. fordulójában a jó formába lévő Aramis látogatott a Pálfi István Sportcsarnokba. A mérkőzést a Mezei-Vill tompán kezdte, erre rá is faragott a hazai csapat, mert a félidő közepén egy gyors kontra után az Aramis meg is szerezte a vezetést.(1-0) A szünetig csak 1-2 gólszerzési lehetőség adódott mindkét oldalon, de az első félidőbe az Aramis frissebben játszott és megérdemelten vezetett.

A második félidőbe a Mezei odaszegezte a vendégcsapatot a kapujához és több 100% helyzetet is kialakított, de ezek mind eredménytelennek bizonyultak. Az Aramisnak volt néhány veszélyes kontrája, de László Márk kapus megmentette a csapatat az újabb Aramis góltól. A 34. percben egyenlítettek a hazaiak egy szép támadás végen Trencsényi óriási gólt lőtt a kapu bal alsó sarkába. (1-1) Két perccel a mérkőzés vége előtt egy szépen kivitelezett kontra után az Aramis megszerezte a vezetést, ezzel bealítva a mérkőzés végeredményét.(1-2)

Móga Lóránt: Az első félidőbe rosszul játszottunk, az Aramis jobb volt nálunk, de a második félidőbe a fiúk felpörögtek, kidolgoztak sok helyzetet, de azok sajnos rendre kimaradtak. Az Aramis megérdemelten nyerte meg a mérkőzést, ezért csak gratulálni tudok Frank Tomi kollégának és sok sikert kívánok neki a folytatásban.

A MVFC legközelebb 2017.04. 28-án pénteken 18:30-kor lép pályára a Pálfi István Rendezvénycsarnokban. Az ellenfele a Veszprém Futsal Club lesz.

A mérkőzésre szeretettel várjuk minden kedves kilátogató szurkolónkat!

Hajrááá MVFC!