Az MVFC a grúz Tbilisi State University ellen lép pályára 2020. november 24-29. között idegenben a legjobb 32 közé jutásért. A párharc egy mérkőzésen dől el. 

Ellenfelünk a hatcsapatos grúz bajnokság alapszakaszának második helyén végzett, majd az augusztusban rendezett rájátszásban az alapszakasz győztes ellen a döntőben 2-1 -re nyertek összesitésben a három meccs alatt.
 
Az sbm.ge nevű oldalnak nyilatkozott a TSU vezetőedzője, Davit Bobokhidze a sorsolás eredményéről és a felkészülési folyamatról:„Még nem kezdtük el az edzéseket, holnap erőnkéti edzőnkkel, Iviko Ergemlidzevel kezdjük el a munkát. Az idő meglehetősen rövid, ha figyelembe vesszük, hogy a grúz bajnokság a tervek szerint november második felében kezdődik. A vírushelyzet miatt nem vagyunk jó állapotban. A nehézségek ellenére megkezdjük a felkészülést közvetlenül a magyar bajnokra, megtudjuk milyen változások történtek náluk a tavalyi évhez képest. Elemezzük az ellenfelet, és majd az egymeccses párharcban kiderül mivel foghatjuk meg őket. Természetesen megpróbálunk eljutni a következő szakaszba, annak ellenére, hogy az ellenfél a ranglistán messze előttünk van.”