2017. augusztus 27.-én  Balmazújvárosban, egy nívós tornán vettek részt az MVFC utánpótlás csapatai. Három korosztályban indultunk el az U9, U11, és az U13-al.

Kovács István (edző) a következőképpen foglalta össze a tornán történteket:

Az U13-as csapattal körmérkőzéseket játszottunk. A  Lokival 0:0, Püspökladány csapatával szintén 0:0 játszottunk, a miskolci Népkertet és a Hajdúszoboszlót 1:0-ra a Tiszacsegét pedig 3:0-ra megvertük. Az utolsó mérkőzésen a hazai csapat Balmazújváros ellen játszottuk a”döntőt”, nekünk 11  a Balmaznak 13 pontjuk volt, így csak győzelemmel nyertük volna meg a tornát, de egy nagyon jó színvonalú meccsen 0:0 játszottunk, így a 2. helyezést hoztuk haza Balmazújvárosról!!

Szép és ügyes játékkal rukkoltak elő a gyerekek, ahol 6 meccsen 0 gólt kapott a csapat! A legjobb mezőnyjátékos tőlünk került ki, nevezetesen Magyari Csaba, akinek ezúton is szeretnek gratulálni!

És direkt a végére hagytam! Szeretném megköszönni a szülőknek, hogy mindig ott vannak és segítenek mindenben illetve Mezei Józsi bácsinak, aki megteremti azt, hogy ilyen tornán részt tudjunk venni!