Futsal NBI., 4. forduló

MVFC BERETTYÓÚJFALU – SWIETELSKY HALADÁS VSE

  1. október 26., csütörtök, 18:30

Berettyóújfalu, Pálfi István Rendezvénycsarnok

Hasonlóan kezdte mindkét csapat a szezont, hiszen a nyitányon egy-egy közvetlen riválist sikerült legyőzniük. Mi folytattuk jó sorozatunkat a második és harmadik fordulóban, míg a vasiak Nyírgyulajon botlottak, ám a Veszprém ellen javítottak.

Hazai pályán eddig mindössze egyszer szenvedtönk vereséget a szombathelyiektől idén januárban, akkor már Turzó József ült mostani ellenfelünk kispadján. Azóta még jobban saját elképzelései szerint alakíthatta együttesét, így most is komoly ellenállásra számíthatunk részükről.

Két légiósunkat és vezetőedzőnket kérdeztük a rangadó előtt, akik egységesen kiemelték milyen fontos számukra, ha minél többen szurkolnak a helyszínen a csapatnak.

Javi Sanchez:

-A Haladás elleni meccs nagyon fontos számunkra, tudjuk hogy jó csapatot alkotnak és meg tudják nehezíteni a dolgunkat. Nagyon keményen készültünk a mérkőzés előtt, hogy a legjobb mentális és fizikális állapotba kerüljünk. Hazai pályán játszunk és szeretnénk élvezni a meccset a szurkolóinkkal együtt, ahogyan azt tettük a múlt héten is Debrecenben.

Sergio Mullor Cabrera:

-Ezen a héten egy olyan mérkőzéshez érkeztünk, ami a nagyon fontosak között található naptárunkban. A Haladás a végső győzelemre is esélyes csapat, sok tapasztalattal rendelkező játékosokkal és egy olyan edzővel akinek nagy tapasztalata és presztízse van a ligában. A védekezésünkre különösen kell összpontosítani, mert olyan játékot játszanak, amivel okozhatnak gondot nekünk. Nagyon jól dolgoztunk az utóbbi napokban, fontos mérkőzések előtt állunk és jól is szeretnék szerepelni. Szeretném, ha minél több néző kilátogatna a sportcsarnokba, hogy egy nagy mérkőzést és egy hazai győzelmet láthassanak.

Amílcar Gomes:

-Nehéz meccsre számítunk egy jó csapat ellen. De minden tiszteletünk ellenére meg akarjuk szerezni a három pontot hazai környezetben, a szurkolóink előtt. Jó munkát végeztünk a héten, az edzőnk jól felkészített bennünket a találkozóra. Tudjuk mik az erősségei a Haladásnak és felkészültünk abból, hogyan állíthatjuk meg őket és hogyan játszhatjuk a saját játékunkat. Szeretném megragadni itt is a lehetőséget, hogy szurkolóinkat kérjem minél nagyobb számban látogassanak ki a mérkőzésre, mert nagyon fontosnak érezzük a támogatásukat.