MVFC BERETTYÓÚJFALU – HALADÁS VSE
2020. szeptember 25., péntek, 17:30 (TV: M4 Sport, élő)
Berettyóújfalu, Pálfi István Rendezvénycsarnok

Péntek este találkozik a 2018-19-es bajnoki döntő, valamint a 2019-20-as szezon Magyar Kupa döntőjének két résztvevője, az MVFC Berettyóújfalu és a Haladás. A bajnoki cím a Mezei-Villhez, az MK serleg a Haladáshoz került, ez is mutatja mennyire kiegyensúlyozott a két klub csatája az elmúlt években. Az eddig lejátszott négy meccsből négy győzelmet szereztünk, míg a Szombathely három sikere mellett egy döntetlen áll. Azt láthattuk, hogy bár domináltunk a találkozóinkon, a győzelem megszerzése egyiken sem volt könnyű, s most sem lesz az. Egy-egy nagy hiányzó visszatérhet a csapatokba, hiszen Alvarito a hazaiaktól, míg Alasztics Marcell a vendégektől hiányzott az előző fordulóban.

A Haladás kihívó, hiszen még nem nyertek bajnoki címet és cél a vasiaknál, hogy idén megszerezzék a trófeát. Ez a meccs ezen az úton kulcsfontosságú lehet, hiszen egy esetleges vereséggel már öt pont hátrányba kerülnek az MVFC-vel szemben, ami az alapszakasz elsőségbe és a későbbi pályaelőnybe kerülhet. Fontos találkozó lesz ez tehát Juanráéknak, ami okozhat nyomást náluk. De ugyanez lehet nyomás a másik oldalon is, hiszen a Mezei-Vill viszont szeretne minél jobban elhúzni a vetélytárstól. Ezt segítheti a hazai pálya, a valamivel mélyebb keret és a több variációs lehetőség, amivel Sergio Mullor Cabrera rendelkezik, a Haladás pedig joggal bízhat Európa-klasszisaiban, Dróth Zoltánban, Milos Simicsben és a jól összerakott csapatjátékban.

Az új idényt remek formában kezdte Rafinha, aki így vélekedik a mérkőzés előtt. „A négy bajnoki meccsen, amit eddig játszottunk, a Haladás láthatta, hogy mennyire nehéz legyőzni bennünket, de ugyanezt megfordítva is mondhatom, mi is láthattuk mennyire nehéz legyőzni őket. Azt remélem, hogy egy nagyszerű meccsen, nagyszerű játékkal megszerezzük a három pontot.”

Fontos információk a járványhelyzetre való tekintettel a mérkőzéssel kapcsolatban.

A maszk viselése mindenki számára kötelező a csarnokban.

A bejáratnál testhőmérséklet mérés lesz, 37.5 foknál alacsonyabb adat esetén lehet belépni.

Kérjük tartsák be az előírt távolságot (1,5 méter) a csarnokon belül, különös tekintettel a büfé előtti részre, ott se alakuljon ki torlódás.

A játéktér és a nézőtér között nem lesz átjárás, sem a mérkőzés előtt, sem a szünetben, sem a meccs után nem léphet senki a hivatalos személyeken kívül a játéktérre és nem mehet az öltözőfolyosóra.

Megkérünk mindenkit, hogy aki a koronavírus tüneteit észleli magán, ne látogasson ki a mérkőzésre.

Vigyázzunk egymásra!