UEFA Futsal Champions League | MAIN ROUND

2019. OKTÓBER 8.-9.-11. | Berettyóújfalu


Rábl János,  – az Mezei-Vill évek óta meghatározó játékosa, – megosztotta gondolatait a Berettyóújfaluban megrendezésre kerülő UEFA Futsal Champion League csoportkörről.

“Tavaly nagyon sokat dolgoztunk azon, hogy megnyerjük a magyar bajnokságot és újra bekerülhessünk a BL csoportkörbe. Szerintem minden játékosnak az az álma, hogy ilyen rangos és népszerű csapatok ellen léphessen pályára, ahol felmérheti a valós tudását, és egyre nagyobb kihívásokkal szembesülhet. De ami még nagyobb öröm számomra az az, hogy mindezt hazai pályán, a saját szurkolóink támogatásában tehetjük most meg!

Eddig kétszer volt alkalmam BL-ben szerepelni, először amikor ugyanígy itthon sikerült is a továbbjutás a legjobb 16-ba, és Barcelonába utazhattunk a folytatásban. Másodjára pedig az előző szezonban, amikor a Győri Eto visszalépett, és ezáltal mi játszhattunk az orosz bajnok és 2.helyezett ellen. Mindezen tapasztalatokból adódóan pontosan tudjuk, hogy nagyon nehéz időszak áll előttünk, de abban biztos vagyok, hogy mi mindannyian megpróbáljuk magunkból kihozni a maximumot!”

TUDJ MEG TÖBBET AZ ESEMÉNYRŐL!