Férfi futsal NB I. magyar bajnoki mérkőzés – 7. forduló

nyirgyulajkse Nyírgyulaj KSE  –  logo-admin MVFC Berettyóújfalu  (0-1)

Nyírbátori Sportcsarnok, vezette: Viczián Mátyás.

Nyírgyulaj: Pallai G. – Lovas N., Sánta J., Siska G., Nagy I. Csere: Angyalos A., Szép T., Varga D., Orosz D., Szabó Á., Erdei G., Gömze A., Végső Zs., Pálvölgyi B.

MVFC: Tihanyi Cs. – Gál I., Rábl J., Nagy I., Szabó P. Csere: Mezei D., Magyar Sz., Nagy D., Trencsényi J., Nagy B., Kondás K., Harmati T. Vezetőedző: Turzó József.

Gól: Gál I. (22.)

Sárga lap: Sánta J. (8.), illetve Gál I. (37.), Rábl J. (37.)

mvfc-aramis-2

A válogatott szünet után újra pályára léptek az NB I-es férfi futsalcsapatok: a hetedik fordulóban, hétfőn este a Nyírgyulaj otthonában vendégszerepelt az MVFC-Berettyóújfalu.

Igazi presztízscsatára készülhettek a drukkerek, ugyanis a szabolcsiak keretében több, egykor még az Újfalut erősítő futsalos található.

Inkább a küzdelem dominált a találkozón, ugyan a helyzetek megvoltak, azonban az első délidőben egyik egyletnek sem sikerült bevenni a másik kapuját. Aztán a szünet után nem sokkal , a 22. percben Gál István törte meg a jeget, és szerezte meg a vezetést a vendégeknek. A folytatásban sem kényeztették el a nézőket a játékosok, maradt az 1–0, amivel Turzó József alakulata negyedik sikerét is megszerezte a sorozatban.

forrás: www.haon.hu

10299134_470537066417853_9174537786905352832_n  Turzó József vezetőedző így látta a Nyírségben történteket:

Parketta szikrázó, igazi rangadót láthatott a közönség. A kevés gól ellenére igazán izgalmasra sikeredett a találkozó, amin észrevehető volt a presztízs. A házigazdák mindenképpen bizonyítani akarták, hogy vannak már az építkező Mezei szintjén. Kiváló kapus teljesítmények mellett talán a higgadtabb, taktikusabb csapat ennyivel jobb volt. De, hogy Rábl Janit idézetét vegyem elő halálos iramból: “Mindegy, hogy egy méterrel vagy egy centivel nyersz, lényeg hogy nyerj!”