Nagy élmény lesz

Elutazás előtt Turzó József, Tihanyi Csaba és Nagy Tamás osztotta meg gondolatait velünk, mindhárman egyetértenek abban, hogy egy felejthetetlen élménnyel gazdagabban, és sok tapasztalatot szerezve térhetünk vissza Barcelonából.

Tihanyi Csaba:
-Bekerülni Európa legjobb 16 futsal csapata közé óriási siker és nagy lehetőség! Magyarországot és Berettyóújfalut is képviseljük a futsal szentélyében! Felszabadultan,görcs nélkül játszhatunk de bizonyítani is szeretnénk! Nagy élmény lesz!

Nagy Tamás:
-Felejthetetlen élmény lesz ilyen játékosok ellen egy ilyen csarnokban játszani. Szeretném a lehető legtöbbet kihozni magamból,majd az itt szerzett tapasztalattal a háta mögött cimvédéshez segíteni a Mezei-Villt a magyar bajnokságban.

Turzó József:
-Olyan helyszínen, olyan csapatok ellen lépünk pályára, amelyre csak gyerekkori álmainkban vágytunk, és eddig csak kevés magyar játékosnak sikerült ez saját erejéből elérnie futsalban és nagypályán egyaránt. Fontos, hogy veszítsük el a realitás érzékünket, hiszen extra teljesítményre van szükségünk a tisztes helytállásra is, de ott leszünk, és küzdeni fogunk.

forrás: facebook.com