Csapatunk vezetőedzője és az új bajnokságban az első MVFC gólt szerző játékosunk, Gál István nyilatkozott a Dunaújváros elleni mérkőzés után.

Sergio Mullor vezetőedző értékelése:
– Fantasztikusan játszottunk az első félidőben és nagy előnyre tettünk szert. Támadásban és védekezésben is jól működött a csapat. A m ásodik félidőben erőszakosabb lett ellenfelünk, nem játszottunk jól és sok labdát eladtunk. Ebből természetesen tanulunk, a jövőre nézve ez intő jel lehet. A csapat is megtanulhatta, hogy a győzelemért igenis meg kell szenvedni.

 

 

 

 

Gál István:
– Ahogy azt várni lehetett rangadóhoz méltó mérkőzés volt Dunaújváros ellen. Az első félidőben úgy gondolom nagyon jól játszottunk, sikerült azokat a dolgokat megvalósítanunk, amit gyakoroltunk és nagyon szép kidolgozott akciók révén szereztük góljainkat. A második félidőben már teljesen más volt a meccs képe. A Dunaferr kijött ránk és sajnos elég sok hibával játszottunk és ez által alakult ki az 5-4-es végeredmény. De ettől függetlenül nagyon boldog vagyok, mert úgy gondolom az első mérkőzés mindig nehéz és nekünk sikerült megszerezni a három pontot.