Nyilatkozatok a Nyírgyulaj-MVFC mérkőzés után. Ezúttal vezetőedzőnk mellett Trencsényi János csapatkapitány mondta el gondolatait.

Sergio Mullor Cabrera értékelése:

– Talán most játszottuk a legkomolyabb mérkőzésünket a szezonban. A védekezésünk kimagasló volt és nagyon szervezettek voltunk támadásban rengeteg gólszerzési lehetőséget kialakítva. Nagy sebességen játszottunk és minden játékosunk magas szinten oldotta meg a feladatát. Köszönet a kilátogató szurkolóknak, fontos érezni a támogatásukat.

Trencsényi János:

– Örülök, hogy sikerrel vettük az eddigi akadályokat. Nehéz meccsen vagyunk túl, hiszen a Nyírgyulaj jatékos-edzője illetve a csapat gerince mind Mezei-Villes volt, ezért ennek a találkozónak mindig nagyobb jelentősege van, nem csak a három pont. Ráadásul ellenfelünk érzésem szerint egyre jobb csapattá formálódott az evek soran. Ezért is örülök annak, hogy sikerült nyernünk, annak pedig még jobban, hogy ezt kapott gól nélkül tettük. A 4:0 talán kicsit tulzo is, a pályán kiegyenlítettebb volt a küzdelem. Jövő hét kedden egy újabb nehéz találkozó vár ránk, hiszen az a Veszprém látogat hozzánk, aki majdnem bravúrt ért el a Győr ellen az előző fordulóban. Bízom benne, hogy ezt a meccset is sikerrel fogjuk megvívni!

fotó forrása: www.facebook.com/DEACFutsal