Sikerült visszavágnia az őszi vereségért a győri futsalosoknak, akik hétfőn este, hazai pályán, a férfi futsal NB I. 15. fordulójában. Október 21-én, a Pálfi István Rendezvénycsarnokban 5–1-re az újfaluiak tudtak nyerni, ám a bravúrt nem sikerült megismételni, a papírformának megfelelően a mostani összecsapás 7-2-es ETO-sikerrel zárult.

Rába ETO–MVFC-Berettyóújfalu 7–2 (5–1)

Győr, Magvassy Sportcsarnok, vezette: Farkas B.

ETO: Matkovics G. – Drahovsky T., Seidler M., Alex Constantino, Davide Moura. Csere: Tóth Gy., Dávid R., Vas Á., Harnisch Á., Fülöp A., Németh M., Bognár B., Tama Á. Vezetőedző: Marcos Angulo

MVFC: László M. – Trencsényi J., Gál I., Szabó P., Rábl J. Csere: Mezei D., Kondás K., Kovács I., Nagy D., Szabó, Magyar Sz., Nagy I., Harmati T. Vezetőedző: Trencsényi János

Gól: Alex Constantino (2., 9. 10., 21.), Seidler M. (5.) Vas Á. (6.), Davide (31.), illetve Trencsényi J. (16.), Harmati T. (36.)

Sárga lap: Nagy I. (30.), Kondás K. (35.)

Nagyon bekezdtek a hazaiak, a 10. percre már 5–0-ra vezettek Marcos Angulo tanítványai. Igaz, a Berettyónak is megvoltak a helyzetei, de ezek vagy kimaradtak, vagy pedig a remek formában védő Matkovics hárított. A szünet előtt szépített az MVFC, a játékos-edző Trencsényi talált be.

Térfélcsere után Alex Constantino rögtön belőtte a maga negyedik, csapata hatodik találatát. A 31. minutumban Davide Moura is feliratkozott a gólszerzők közé, majd a hajrában Harmati csökkentette a hátrányt, 7–2-nél ért véget a találkozó.

Képek a mérkőzésről: http://www.eto.hu/galeria/181/raba-eto-mvfc-berettyoujfalu-7-2/

A Mezei-Vill 15 kört követően 24 ponttal a tabella negyedik helyén áll. Legközelebb február 17-én, pénteken 18.30-tól a Nyírgyulaj gárdáját fogadják Rábl Jánosék.

Forrás: HBN