MVFC U15 utánpótlás csapatáról Sánta Attila vezetőedző nyilatkozott:
Az U15-ös csapat irányítását augusztusban kezdtem el. A játékoskeret egy része adott volt, ezt kellett továbbfejleszteni illetve bővíteni. A fiatal játékosokat a januárban lezajló bajnokságra kellett felkészíteni. Folyamatosan kerestem a játékosokat, hogy egy erős kerettel tudjunk nekivágni a bajnokságnak. Több kevesebb sikerrel megoldottuk bár nem sok idő maradt a felkészülésre.

A bajnokságunkat csoportrendszerben bonyolították le, ahol a D jelű csoportban a 3. helyezést értük el a Balmazújváros illetve a Debreceni Labdarugó Akadémia mögött. Aztán a rájátszásban a 13. helyet sikerült elérni.
A következő tétmeccs még messze van, viszont addig edzőmeccseken és edzéseken javítjuk, a hibákat illetve tökéletesítjük a taktikát. Edzőmeccsek egész sorát tudhatjuk hátunk mögött. Többször játszottunk a Mezei-Vill U13-as csapattal, az országos bajnokságban szereplő U17-es csapattal, az NB2-ben szereplő női futsal csapattal valamint Dévaványa együttesével.

Várom a fiatal feltörekvő tehetségeket az alsóbb korosztályokból illetve remélem, mihamarabb a felsőbb korosztályokban szerepelhetnek játékosaim.