Az MVFC U13 csapata szép jövő elé néz, hiszen a megyei bajnokságban 3. helyezést ért el. Nagy siker, hogy a bajnokság legjobb gólvágója Sándor Krisztián lett, 8 lövött góllal.

MVFC U13 csapatáról kérdeztük Tamás László vezetőedzőt:

„2015. augusztusában nagy lelkesedéssel vettem át az U-13-as fiatal labdarúgók irányítását. Kis létszámú csapattal kezdtem az edzéseket. Az első perctől fogva a játékos toborzást éreztem a legfontosabb feladatomnak, ami sok problémába ütközött, mert nem mindig találtam megfelelő képességekkel rendelkező játékosokat, akiket be tudtam volna építeni a csapatba.

A kezdeti nehézségeket áthidalva, a megyei bajnokság alapszakaszában sikerült az első helyezést elérnünk, amivel a rájátszásban való részvételünket biztosíthattuk, ahol több, jobb képességű csapatok ellen mérhettük össze tudásunkat. Ilyen csapatok voltak a Debreceni Labdarúgó Akadémia csapata, vagy Olasz Foci Suli, illetve nagyobb városok képviselői, ilyen például a hajdúnánási Flamingó FC. A rájátszás egy napon bonyolódott le a Debreceni Labdarúgó Akadémia sportcsarnokában, ahol az első meccset Nagyhegyes ellen sikeresen vettük, a döntőbe jutásért a hazai csapat ellen játszottunk, ahol sajnos alul maradtunk, de bizonyítottuk elszántságunk a 3. helyért folyó mérkőzés megnyerésével, amit Debrecen-Józsa csapata ellen vívtunk. A megyei bajnokság 3. helyezésével elégedett vagyok.

A megkezdett munkát ezen az úton szeretném folytatni, ezzel az összeszokott lelkes csapattal.”

A csapat tagjai:

Bacsa Levente
Erdei Máté
Már Ádám
Sándor Krisztián
Tanka Levente
Tóth Lajos
Zsíros Gergő

Kapusok: Már Balázs és Mező Lőrinc