UEFA Futsal Champions League | MAIN ROUND

2019. OKTÓBER 8.-9.-11. | Berettyóújfalu


 AFC Kairat Almaty // Klubtörténet

A kazah futsal egyeduralkodó csapata és az európai futsal meghatározó együttese, 1995-ben alapították. Azóta a bajnoki címeket és a nemzeti kupákat minden évben begyűjtik, az előző szezonban döntőt játszottak a Bajnokok Ligájában, korábban két alkalommal is megnyerték a BL-t, a 2012-13-as és a 2014-15-ös szezonban, de szinte minden esztendőben a Final Four résztvevői. A honosított brazilok mellett klasszis kazah játékosok alkotják a keretet, s magyar vonatkozás a klubbal kapcsolatban, hogy Dróth Zoltán 2016-ban a Kairat játékosa lett. Edzőjük a brazil Kaká, aki korábban játékosként a Barcelonában, majd edzőként Oroszországban ért el eredményeket.


AFC Kairat Almaty // Nyilatkozatok

Higuita:

“Nagyon kemény csoportba kerültünk, de ennek ellenére mindent megteszünk azért, hogy az első helyen végezzünk, egyértelmű célunk, hogy megnyerjük a csoportot.. Ellenfeleink rendkívül jó játékerőt képviselnek, mindannyian nagyon motiváltak és számukra is csak a győzelem az elfogadható eredmény. Céljaink eléréséhez erős koncentrációra és az adandó helyzetek maximális kihasználására van szükség.”

 

 

Chingiz Esenamanov:

“A mi csoportunk a legerősebb az összes közül. Itt van a spanyol és az orosz ezüstérmes, valamint a házigazda Magyar bajnok. Ami biztos, hogy mindegyik együttes győzelemre fog játszani minden meccsen. Annak ellenére, hogy ebből a csoportból három csapat is továbbjut, mi az első helyen szeretnénk végezni.”

 

 

 

Douglas Junior:

“Mindig magasra tesszük a lécet magunk számára, így az első hely megszerzése az egyértelmű cél a csoportban. Abban biztos vagyok, hogy Kaká ennek megfelelően készít fel bennünket a Bajnokok Ligájára, jó úton haladunk és ez a befektetett munka képessé tesz bennünket arra, hogy a céljainkat nehézség nélkül elérjük. Készen állunk a tornára.”

 

TUDJ MEG TÖBBET A TORNÁRÓL!

JEGYEK ÉS BÉRLETEK A HELYSZÍNEN IS MEGVÁSÁROLHATÓK!


MESTERKURZUS JELENTKEZÉS ITT!