UEFA Futsal Champions League | Main Round – Group 4

Pálfi István Rendezvénycsarnok |Berettyóújfalu |2019. október 9. 


MVFC Berettyóújfalu- Sport Club KPRF (RUS) 1-5

Mezei Dávidod a Mezei-Vill hálóőrét kérdeztük az oroszok elleni találkozóról, akinek bőven akadt feladata a meccs során.

Hogyan láttad mai meccset?

Úgy gondolom, hogy nagyon nehéz mérkőzést játszottuk a KPRF-el. Nagyon kicsi dolgokon múlott az, hogy ebből vereség lett a vége. Ezt az eredmény igazából nem is tükrözi. De a végén az utolsó percekben muszáj volt az öt a négyes játékot játszani. Érzésem szerint mindent megtett a csapat.

Miben volt jobb, más most Mezei-Vill, mit az előző meccsen?

Sokkal egységesebbek tudtunk lenni, sokkal fegyelmezettebben tudtunk játszani, talán ez az, ami más volt, mint a Murcia ellen.

Mit vársz az utolsó mérkőzéstől?

Nagyon kiélezett csatát várok, jól kell teljesítenünk, ez egyértelmű. Próbálunk szoros mérkőzést játszani. A kazah csapatnak van egy sajátos játék stílusa, nyilvánvalóan öt a négy elleni játékot fognak játszani, de kielemezzük őket. Megpróbálunk nyerni!

 

Bárki azt hihetné, az eredmény alapján, hogy ez egy sima verség volt, de nem ez a helyzet. Az orosz ezüstérmes igen erősnek bizonyul a tornán. De ezen a mérkőzésen egyenrangú ellenfele tudott lenni a magyar csapat.

A harmadik fordulóra pénteken kerül sor. Az első meccset 15:45-kor az oroszok vívják, a spanyolokkal. Fantasztikus összecsapás várható. A Mezei-Vill pedig ugyanezen a napon 18 órától a kazah Kairattal találkozik majd, és azon a meccsen dől el, ki lesz a harmadik továbbjutó.

Hajrá MVFC!

Tudj meg többet!

JEGYEK A HELYSZÍNEN KAPHATÓK!


HOLNAP 10:00-TÓL MESTERKURZUS!

MÉG JELENTKEZHETSZ ITT!!