Szombat éjjel megérkeztek Magyarországra légiósaink, a portugál válogatott Amílcar Gomes, a Betisből érkező Javi Sanchez és a katari nemzeti csapat másodedzői posztját hátrahagyó, spanyol élvonalbeli tapasztalattal is rendelkező új vezetőedzőnk, Sergio Mullor Cabrera.


A képen balról az új vezetőedző Sergio Mullor Cabrera és Mezei József a MVFC Berettyóújfalu Elnöke.

Újoncaink vasárnap, a Mezei Józseffel közös ebéd után aláírták a szükséges dokumentumokat, majd új “munkahelyükre”, a Pálfi István rendezvénycsarnokba is ellátogattak. A hét első napjai számukra még a hivatalos ügyek intézésével teltek. Sergio egyeztetett Szitkó Róberttel a technikai részletekről, leendő stábjával Moga Flavius Lorant kapusedzővel, valamint Derzsi Zoltán erőnléti edzővel és masszőrrel a közös munkáról. A spanyol szakember csapatkapitányunkkal és helyettesével, Trencsényi Jánossal és Rábl Jánossal is tartott megbeszélést. A hét hátralévő része új érkezőink számára az akklimatizációval telhet, ám nekik, és a keret többi játékosának is kötelezően elvégzendő otthoni gyakorlatokat írt elő minden napra július 31-től vezetőedzőnk, hogy megfelelő állapotban érkezzenek a tréningek kezdetére.

A felkészülés augusztus 14-én, hétfőn kezdődik. Átlagban heti nyolcat edz majd a csapat a bajnokság kezdetéig, plusz heti két edzőmérkőzés is szerepel az előzetes programban.

A hazai felkészülési találkozók időpontjait, – melyek természetesen megtekinthetők lesznek a közönség számára is – előre jelezzük majd honlapunkon és az MVFC Berettyóújfalu facebook oldalán!

A képen balról Javi Sanchez az MVFC új spanyol játékosa és jobbról pedig Mezei József az MVFC Berettyóújfalu Elnöke.

A képen balról Amílcar Gomes az MVFC új portugál játékosa és jobbról pedig Mezei József az MVFC Berettyóújfalu Elnöke.

Cikket írta: Brumár László