MVFC Berettyóújfalu – Futsal Club Veszprém 2-1 (1-0)

Mindkét csapat számára fontos volt a találkozó a dobogóért folyó harcban.A Veszprém 6, a Mezei pedig 10 ponttal várta a találkozót.

Óvatosan kezdték a csapatok a mérkőzést, így kevés helyzet alakult ki a két kapu előtt. A 14. percben Rábl megszerezte a vezetést a Mezeinek, Szabó Péter lekészítése után. Az első félidő végéig még egy kapufát jegyezhetünk László Márk kapujánál. A 25. percben Magyar Szabolcs növelte az előnyét a hazaiaknak, 4 méterről talált a kapuba Harmati passzából. Ezután a Veszprém átállt a vészkapus játékra, és a 31. percben sikerült szépíteniük Bognár Péter góljával. A hátralévő időben a Mezei-Vill pontosan és szervezetten védekezte végig az 5 a 4 elleni játékot, labdákat is sikerült szerezniük, de mindig pár centi hiányzott az újabb gólhoz.

Moga Lóránt: A játékosaim a mai estén mindent betartottak, amit megbeszéltünk ,és nagy küzdelemben sikerült itthon tartanunk a három pontot.A mérkőzéshez még hozzátartozik ,hogy a két játékvezető kiválóan vezette a mérkőzést.Sok sikert kívánok a Veszprémnek a folytatásban!