Futsal NBI, 5. forduló

NYÍRGYULAJ – MVFC BERETTYÓÚJFALU
2017. október 30., hétfő
Nyírbátor, Városi Sportcsarnok

A Nyírgyulaj ellen folytatjuk a bajnokságot rövid pihenő után. Következő elenfelünk két győzelemmmel kezdte a pontvadászatot, majd a Győr és a Veszprém ellen már vereséget szenvedtek Lovas Norberték. A felkészülési időszakban játszottunk ellenük és Berettyóújfaluban legyőztük őket 2-0-ra.

A Haladás elleni siker, ha nem is volt könnyű önbizalmat adhat a csapatnak a folytatásra és a játékosok szeretnék továbbra is megőrizni veretlenségünket.

Sergio Mullor Cabrera:
– Hétfőn egy igen nehéz meccs vár ránk a Nyírgyulaj ellen. A Haladás elleni hazai meccsükön személyesen is láthattam, hogy milyen nehéz ellenük játszani. A fiatalok és a tapasztalt játékosok alkotnak veszélyes egységet. Nagyon jók a védekezésből támadásba való átmenetben és két tökéletes egyéni képességekkel rendelkező játékosuk is van. Kevés idő állt a felkészülésre, hiszen csütörtökön meccset játszottunk, de készen állunk az újabb csatára. Azon a három edzésen, amit tarthattam a játékosoknak át tudtam adni mit várok a találkozótól és szeretnénk 200%-on teljesíteni, hogy megnyerjük a meccset.