Futsal NBI., 6. forduló

MVFC BERETTYÓÚJFALU – 1. FC VESZPRÉM
2017. november 7., 20:00
Berettyóújfalu, Pálfi István Rendezvénycsarnok
TV ÉLŐ: M4 sport

A hatodik forduló záró találkozóját vívjuk kedd este hazai pályán a Veszprém ellen, amelyet az M4 sport csatorna élőben közvetít majd.

A Veszprém két győzelemmel kezdte a szezont, ám utána két vereség fogta közre a Nyírgyulaj ellen magabiztosan megnyert találkozót. Madarász Jánosék így az ötödik helyről várják a meccset, s ez is mutatja, milyen sűrű az élmezőny.

Mi az eddigi öt találkozónkból mindet megnyertük, így pontveszteség nélkül a tabella élén vagyunk. Az MVFC eddigi története során még nem volt ilyen, hogy az első öt mérkőzés mindegyikén begyűjtsük a három pontot. Zártuk már veretlenül az első öt fordulót, de döntetlenek is becsúsztak. Azt mindenképp szem előtt kell tartanunk, hogy ne vonjunk le messzemenő következtetéseket az eddigi győzelmekből, hiszen nagyon messze még a bajnokság vége.

Kemény ellenél vár ránk kedd este, s ahogy Madarász János nyilatkozatából is kiderül mindent megtesznek majd, hogy pontszerzéssel távozzanak.

Sergio Mullor Cabrera, vezetőedző, MVFC:

– Az októbert kiváló eredményekkel zártuk, a novembert pedig egy nehéz meccsel kezdjük, egy erős és jól szervezett ellenfél ellen. A cél itt is a három pont megszerzése. Keményen és nagyon jól dolgozunk, de tudjuk, hogy nagyon hosszú még a bajnokság és ezek a sikerek csak akkor érnek valamit, ha végig magas szinten teljesítünk. Ennek eléréséhez minden csapattagra szükségünk van. A sikereink eddigi titka, hogy valódi csapat vagyunk, olyan barátok, akik közös célért küzdenek.

Madarász János, vezetőedző, Veszprém:

– Bár a párharc esélyesei nem mi vagyunk, ettől függetlenül nem kikapni megyünk Berettyóújfaluba. Sok mindennel meg kell majd küzdenünk, a hosszú úttal, a szokatlan kezdési időponttal, a pálya talajával és nem utolsósorban egy remek ellenféllel! Ott leszünk és harcolni fogunk.