NBI férfi futsal bajnokság:

43456_df_green_pet_logoDunaferr DF Renalpin FC   –  logo-admin MVFC Berettyóújfalu 6-4 (2-3)

 

A Mezei-Vill csapata Dunaújvárosban lépett pályára hétfőn este. A gárda két alapvető játékosa Trencsényi János és Komáromi Péter sérülés miatt nem vett részt a mérkőzésen.

I.félidő:

Nem kezdtük túl sok sikerrel a mérkőzést, a második percben a Dunaferr szerezte meg a vezetést (1-0), aztán Dávid két perccel később kiegyenlített (1-1). A nyolcadik percben a Dunaferr jutott előnyhöz, Varga keresztlabdája a menteni igyekvő Ráblról szerencsétlen módon pontosan a kapunkba pattant (2-1). Viszont szép lassan sikerült átvenni a játék irányítását. Ennek köszönhetően a 17. percben Dávid ismét egyenlített (2-2), majd kicsivel később Harmati Tamás megszerezte a csapatunknak a vezetést.(2-3).

803743707

II.félidő:

A második félidőben a játékvezetők vették át a főszerepet. A 24. percben David Vulovicot, a 38. percben Szabó Pétert, majd nem sokkal a lefújás előtt – második sárgával – Tihanyi Csabát is kiállították. A többszörös fair play díjas csapatunk ezzel az alapszakasz 18 mérkőzésén megszerzett, összesen 3 piros lapot, egyetlen meccsen „sikerült” megdupláznia.

David kiállítása után Dunaferr a 26. percben kiegyenlített (3-3). Továbbra is jól játszottunk és Szabó Péter révén ismét mi vettük át a vezetést (3-4). A félidő állása azt mutatta, hogy kis szerencsével a mérkőzést talán még saját javunkra dönthetjük el. Bár a hajrában a hazai pálya minden előnyét élvező Dunaferr bő 5 perc alatt 3-4-ről 6-4-re fordította meg a meccset. Hogy ezt megakadályozzuk, a történtek után kevés esély mutatkozott hiszen, e játékidő több, mint felében emberhátrányban játszottunk.

Összegzés:

Ez a vereség a bajnoki címről szőtt álmainkat kissé keresztül húzta. A kiállításokért járó eltiltások a következő mérkőzésekre is kihatással vannak. A jövő hétfői Nyírgyulaj elleni találkozón várhatóan több szerepet kapnak, az eddig kevesebb játékperchez jutott játékosaink, hiszen 3 eltiltott játékosunkon felül, jelen állás szerint Trencsényi János és Komáromi Péter pályára lépése is kérdéses.

A csapatunk ennek ellenére nem adja fel, hiszen évtizedek során kaptunk mi már hideget-meleget, de a végén a helyzet mindig jóra vezetett!

Rábl-J.A mérkőzésről Rábl János a következőképpen nyilatkozott:

“Egy nagyon nehéz mérkőzésen vagyunk túl, ahol nem játszottunk igazán jól, de ilyen játékvezetés mellett nem tudtunk nyerni. A legrosszabb, hogy a játékvezetők gyenge teljesítménye miatt az egész éves munkánk tönkremehet. Megpróbáljuk kihozni a szezonból a maximumot még, ha ennyire ellenünk is vannak! Reméljük, legközelebb két kiállításnál több már nem lesz… A játékvezetőknek pedig jó utat kívánok haza, Győrbe… Amit műveltek velünk, az egész csapatot lesújtotta, de profi játékosok vagyunk és tesszük tovább a dolgunkat. Nagyon sok a sérültünk, ám kellően motivált a társaság és mindent meg fogunk tenni, hogy a hátralévő mérkőzéseken ezt be is bizonyítsuk.”

 

Dunaferr DF Renalpin FC – MVFC Berettyóújfalu 6-4 (2-3)

Dunaújváros, 2016.04.25 – Hétfő 19:00

Vezette: Ábrahám Tibor, Horváth Zoltán, Csirke Rudolf

Dunaferr DF Renalpin FC:Reveland Zoltán – Varga Csaba, Klacsák Bence, Horváth Norbert, Fridrich Dávid

Csere: Rigó László, Horváth Szabolcs, Schrancz Balázs, Bognár Bálint, Ivacs Gábor, Gorjanácz Márió, Csányi Dávid István

Vezetőedző: Fehér Zsolt

MVFC Berettyóújfalu: Tihanyi Csaba – Rábl János, Szabó Péter, Sánta János Attila, Dávid Richárd

Csere: Mezei Dávid, Stanic Srdan, Vulovic David, Klochko Dmytro, László Márk, Nagy István, Harmati Tamás, Gál István

Vezetőedző: Turzó József

Gólszerzők:Varga Csaba 3, Klacsák Bence, Fridrich Dávid, Schrancz Balázs Ill. Dávid Richárd 2, Harmati Tamás, Szabó Péter

Sárga lap:Varga Csaba, Ivacs Gábor, Schrancz Balázs ill. Rábl János, Gál István

Piros lap: – ill. Tihanyi Csaba, Szabó Péter, Vulovic David

Forrás: berettyohir.hu