Trencsényiék nem adtak esélyt a házigazda törökszentmiklósiaknak.

A Magyar Kupa második fordulójában a berettyóújfalui bajnokcsapat a Bábolna-Naturalmeat vendége volt. Tekintettel arra, hogy a továbbjutás egyetlen mérkőzésen dőlt el, ezért a meccset egyáltalán nem lehetett félvállról venni.

A két csapat közötti osztálykülönbség már az első félidőben kiütközött, Trencsényiék húsz percnyi játék után hétgólos vezetés tudatában mehettek szünetre. A második játékrészben tovább folytatódott a gólözön, a végére a Mezei-Vill FC valamennyi, vagyis mind a tizenegy mezőnyjátékosa eredményes tudott lenni. A legtöbbször Sántha Attila és Fehér Krisztián vette be a székácsi kaput, a mérkőzésen mindkét labdarúgó négy-négy találatot szerzett. Ha a meccs kimenetele és a végeredmény (2-20) a hazai szurkolóknak nem is okozhatott felhőtlen boldogságot, vigasztalja őket a tudat, hogy legalább láthattak huszonkét, szebbnél szebb gólt…

TÖRÖKSZENTMIKLÓSI SZÉKÁCS KE- MVFC SPORTSZERVEZŐ KFT. 2 – 20 (0-7)

Játékvezetők: Viczián Mátyás, Petrovszki György, Csatári Tibor

Törökszentmiklósi Székács KE: Faragó Attila – Angyal Csaba, Fekete Gábor, Bozsó László, Váradi Vilmos

Csere: Szabó Dániel, Suki Károly, Seres Viktor,

MVFC: Tihanyi Csaba – Trencsényi János, Nagy Tamás, Rábl János, Sánta János Attila

Csere: Szabó Péter, Nagy István, Dávid Richárd, Gál István, Birinyi Balázs, László Márk  (kapus), Fehér Krisztián Harmati Tamás,

Vezetőedző: Turzó József

Góllövők: Angyal Csaba (’25), Bozsó László (’33) ill. Fehér Krisztián 4 (’10, ’23, ’26 és ’28), Sánta János Attila 4 (’5, ’27, ’37 és ’40), Trencsényi János 2 (’1 és ’16), Harmati Tamás 2 (’3 és ’38), Nagy István 2 (’25 és ’31), Szabó Péter (’3), Rábl János (’13), Birinyi Balázs (’22), Gál István (’24), Dávid Richárd (’35) és Nagy Tamás (’36)

Turzó József (MVFC): Nem volt nehéz mérkőzés, azonban azt hiszem, amit lehetett, azt kihoztuk belőle. Persze voltak hibáink, ám azon leszünk, hogy ezeket minél hamarabb kijavítsuk.

 

forrás: berettyohir.hu (Molnár Ákos)