Férfi Futsal NBII – 24.forduló

Az NB II-es csapatunk Gödöllőre utazott, ahol tabella utolsó helyezett FISE csapatával mérkőzött meg. Így a kötelező győzelmet megszerezve , a csapat bebiztosította a dobogós helyét a tabellán, de matematikailag akár a bajnoki cím elnyerésére is van esély.

13051638_1028250733910791_2505144629076768465_n

FISE-MVFC II    4-8 (1-3)

I.félidő:

Nagyszerűen kezdődött a mérkőzés. Előbb Sustyák Dávid talált a kapuba egy szöglet után (0-1), majd Vulovic David átlővésével (0-2) volt az eredmény másfél perc után. Sajnos talán túlságosan is megnyugodtunk és ennek köszönhetően hosszú percekig csak helyzetekig jutottunk. Az ellenfél saját kapuja előteréből indulva néha vezetett kontratámadásokat. Ebből sikerült is a 16. percben a kapunkba találniuk Annus révén (1-2).  A válasz nem váratott magára Szabó Péter lövése talált utat az ellenfél kapujába (1-3). A félidőig még akadt több lehetőségünk is, de ezeket rendre elpuskáztuk.

II.félidő:

A második félidő úgy kezdődött, mint az első. Gyorsan két gólt értünk el Vulovic és Szabó Péter révén (1-5). Az ellenfél továbbra sem változtatott harcmodorán a saját térfelét megszállva védekezett sokszor saját tíz méterükön belül és elég agresszívak is voltak. A félidő közepéhez érve Csordás ás Jancsó is betalált (1-7). Dicséret illeti az ellenfelet, mert ugyanolyan lelkesedéssel küzdöttek, mint a mérkőzés elején és sikerült is kozmetikázniuk az eredményen. Előbb Csajbók majd Annus is betalált (3-7). Majd Vulovic egyéni alakításának egy bombagól lett az eredménye (3-8). A hazaiak részéről Somogyi zárta le a mérkőzést kialakítva a 4-8-as végeredményt.

Szitkó Róbert: Az ellenfél nagyon mélyen védekezett és elég agresszívan is, ezért voltak periódusaink, amikor nem találtuk a rést az ellenfél védelmén. A csapatjátékunk akadozott, de az egyéni képességek viszont mellettünk szóltak ezért egy pillanatig sem volt kétséges hogy megnyerjük a mérkőzést.

FISE: Nagy, Somogyi, Annus, Csajbók, Unszorg

Csere: Szabó Gy, Illés, Mécs, Szabó B,

MVFC: Sándor M, Szabó P I, Vulovic, Sustyák, Nagy B,

Csere:  Nagy T, Csordás, Mező, Szabó P II,Jancsó

Gólszerzők: Annus 2, Csajbók, Somogyi, Illetve Vulovic 3,Szabó P I 2,Csordás, Sustyák, Jancsó,