logo-adminMVFC Berettyóújfalu – dunaujvaros_futsalDunaferr Due Renalpin FC  3-0 (1-0)

A Mezei – Vill. támadólag lépett fel a meccsen és odaszegezte ellenfelét a kapujához.Az első félidőbe csak a Mezei fiúknak volt gólszerzési lehetőségük, de vagy kimaradtak, vagy az utolsó passzba hiba csúszott. A 19 percben egy szép támadás végén Rábl, Gál, Trencsényi, Gál volt a labda útja utóbbi talált a kapuba (1-0).

A második félidő úgy kezdődött, ahogy az első, a Mezei támadt a Dunaújváros inkább ívelésekkel próbálkozott, de azokat a hazaiak rendre le tudtak védekezni. A 10. percben a vendégek látták, hogy nem tudnak közvetlen veszélyt teremteni, így Tihanyi kapujára próbálkoztak az 5 a 4 játékkal, de az sem hozott nekik eredményt. Az utolsó 4 percben újra 4 a 4 ellen játszottak a csapatok és egy begyakorolt szöglet figura után megszületett a második Mezei gól Rábl révén ( 2-0). A 39. percben egy kontra végén Rábl Jani beállította a mérkőzés végeredményét (3-0).

Móga Lóránt: A mai mérkőzésen nagyon sok olyan dolgot kaptam vissza a csapattól, amit az utóbbi hetekbe beszeltünk meg és begyakoroltunk! Gratulálok a fiúknak az alapszakasz 3. helyéhez, de most kezdődik a neheze számunkra és bízok benne, hogy a szívünk a helyén lesz a rájátszásban!

Lezáródott az alapszakasz, ahol a Mezei-Vill a 3. helyet tudhatja magáénak. Pénteken indul a rájátszás, ahol ismét a Dunaferr lesz a vendégünk. A mérkőzés 2017. március 17-én pénteken 18:30-tól kezdődik és a megszokott helyen a Pálfi István Rendezvénycsarnokban kerül megrendezésre.

Várunk minden kedves foci rajongót a mérkőzésen!

Hajrá MVFC!