FTC FISHER KLÍMA – MVFC BERETTYÓÚJFALU 1-2 (1-1)
gólszerzők: Büki illetve Diece, Rafinha

Az első gólig, ami igen korán, a negyedik percben született, nem alakult ki nagy helyzet egyik oldalon sem, s a Fradi vezetése is egy szabadrúgás után született, Büki Baltazár lőtt középről, a kapus és a sorfal között a hálóba. A mezőnyben a kapott gól után a Mezei-Vill birtokolta többet a labdát, s irányototta a játékot a vendégcsapat, sok helyzetet is kialakítottak Ráblék, ám csak kapufákig jutottak a bihariak, a Fradi az MVFC eladott labdái után viszont kontrából többször is gólt szerezhettek volna. A 18. percben Diece lövése a kapufán csattant, a labda hazaiak kapusára pattant, majd onnan a gólvonal mögé. Az első félidő így döntetlennel zárult.

A szünet után rákapcsolt a Mezei-Vill, próbáltak rést találni a hazaiak védelmén. Egészen a 27. percig kellett várni, míg megtörjön a jég, Rafinha egy átlövésből vette be Tóth Gyula kapuját. Az előny birtokában nyugodtabban játszhatott a Mezei-Vill, a Fradi pedig áttért a vészkapus játékra. A hazaiak ekkor már többet birtokolták a labdát, mint a mérkőzés korábbi szakaszaiban, s a meccs képe is változott valamelyest, hiszen az utolsó percekre az FTC vette át az irányítást, sorra jöttek a nagy helyzetek, nagy rohamot indított az egyenlítésért a Ferencváros,  s benne is volt ez a játékukban, hatalmas helyzetek maradtak ki hazai oldalon. Mezei Dávid bravúrjai hozzásegítették az MVFC-t az előny megtartásához.

Összességében szinte az egész meccsen az MVFC játszott mezőnyfölényben, sok helyzetet kialakítottak, kapufákat rúgtak, de a Fradi védekezése, Tóth Gyula jó formája és apró pontatlanságok miatt végig szoros maradt a találkozó. A végén reális esélye volt a Ferencvárosnak az egyenlítésre is és ez dícséret számukra, hogy végig meccsben voltak ismerve a körülményeiket.