MVFC BERETTYÓÚJFALU – ARAMIS SE 8-1 (6-1)

A futsal NBI második fordulójában az Aramist láttuk vendégül. A hazai drukkerek már elég régen láthatták Trencsényiéket tétmeccsen a Pálfi István Rendezvénycsarnokban, így szép számú közönség előtt kezdődhetett el a hazai nyitány.

Sergio Mullor ismét bizalmat szavazott a tizenhét éves Daróczi Dávidnak, aki Dunaújvároshoz hasonlóan most is a kezdő ötös tagja volt. Szabó Péter és Kovács István sérülés miatt nem lehetett ott a hazai keretben. A vndégeknél Frank Tamás fiatal csapattal érkezett, nagy hiányzójuk volt Roni, a rutint Póta, Sámson és Sivák képviselték.

A mérkőzés indítása hasonlított a Dunaferr ellenihez, az Aramis birtokolta a labdát az első percekben, ám fokozatosan átvettük az irányítást, folyamatos nyomás alá helyeztük ellenfelünket, sorra alakítottuk ki a helyzeteinket és jöttek a gólok is. A születésnapos Javi Sanchez kezdte a sort majd Harmati és Rábl kétszer-kétszer és Nagy Dániel egyszer talált be, míg az Aramis egy távoli lövéssel szépített, így a szünetben ötgólos Mezei vezetésssel mehettek pihenni a csapatok.

A második játékrész is hasonlóan zajlott, nagyon sokat birtokoltuk a labdát és nagyon sokat lőttünk kapura. A vendégek valamivel agresszívabb játékot játszottak, de az idő előrehaladtával egyre jobban fáradtak és ha volt is ígéretes akciójuk, a végére elfogyott az erő a befejezéseknél. Ebben a játékrészben inkább a mezőnyjáték dominált és két gólt sikerült lőnünk.

A hétgólos siker teljesen megérdemelt, szép játékkal, eredményesen végeztünk első hazai bajnokinkon. A szurkolók élvezhették a játékot és elégedettek lehettek a meccsen látottakkal. Csapatunk tovább épült.

Sergio Mullor értéklése:

-Azokat a hibákat szerettük volna elkerülni és javítani ma, amiket az első fordulóban, a Dunaferr ellen elkövettünk. Azt gondolom, hogy ez sikerült is, az első  perctől az utolsóig meg tudtuk valósítai azt, amit elterveztünk. Boldog vagok, hogy ez így történt és győztünk az első hazai találkozón.