Az MVFC U7 U9 U11 utánpótlás csapatai

Legkisebbjeink a 2015-16-os idényre július elején kezdtek el edzeni, korosztályonként 15 fővel. A csapatok beneveztek a Bozsik programra U7, U9 és U11-es korosztályokban, valamint az U11-es megyei Futsal Bajnokságra.

Körvonalazódni látszik egy jó kis mag, akik nagyszerű közösséget alkotnak. Hozzájuk hónapról-hónapra jönnek focizni szerető gyerekek, akik pillantok alatt beilleszkednek és hasznos tagjaivá válnak a közösségnek.

Három csoport alakult ki a közel 50 gyerekből, heti 3-4 edzéssel. Az edzéslátogatottság 90% körüli, ami azt mutatja, mennyire szeretik ezt a sportot.

Az elmúlt három évben a fiúk napközis jellegű (5 napos) nyári táborral zárták az évet, ami idén sem maradhat el és nagy népszerűségnek örvend.

IMG_0702

MVFC U7 U9 U11 utánpótlás csapat eredményeiről Tihanyi Csaba vezetőedzőt kérdeztük, aki elmondta, hogy kis focistáink kiválóan szerepelnek a versenyeken.

„Április hónapban folytatódnak a Bozsik Egyesületi Program rendezvényei, ezeken U7, U9 és U11 csapataink is részt vesznek.A legnagyobbak körmérkőzéseket játszottak Szentpéterszeg, Komádi, Körösszegapáti hasonló korú focistapalántáival (bár nem az eredmény számít) és mindhárom meccsüket meggyőzően nyerték.Nagy öröm számunkra hogy az utóbbi hetekben tanultakat egyre jobban alkalmazzák a pályán a srácok! Csak így tovább!

U7-U9 csapataink a szokásoknak megfelelően fesztivál rendszerben (a csapatok részfeladatokat teljesítenek a 8
állomáshelyen) játszanak, és nagyon élvezik. Boldogan, mosolyogva mesélik a szülőknek a történteket. Szuper élmény!”

Kiemelkedő teljesítményéért Hajzer-Török Alex és Tirpák Regő kapott oklevelet!

III. Garamvölgyi Lajos Emléktorna Debrecen 

„2007-2008-as korosztályosok versenyén mindhárom csoportmeccset megnyertük, sorrendben DEAC, Hajdúszoboszló, Debreceni Sport Iskola. A helyosztókon a Debreceni Labdarúgó Akadémiától és a Balmazújvárostól kaptunk ki, így a negyedik helyen végeztünk! Hatalmas gratuláció!”- nyilatkozta Tihanyi Csaba.

IMG_0687

A csapat tagjai:

Erdei Máté

Hajnal Levente

Nagy Zsolt

Hajzer-Török Alex

Lisztes Patrik

Kenéz Zsombor

Szilágyi Marci

Nagy Marci