Férfi Futsal NBII 23. forduló

logo-adminMVFC II      –   423  Deac      3-1 (1-1)

 

I.félidő:

Mindkét csapat számára nagyon fontos találkozó volt, ahol az ellenfél kezdett sokkal jobban. Több nagy helyzetből a 13051638_1028250733910791_2505144629076768465_nharmadik percben Bagi Tamás révén megszerezte a vezetést a Deac (0-1). Sajnos ebben a periódusban a kapkodás és az idegeskedés jellemezte a csapatunk játékát ennek tudható be, hogy védekezésben sok hibával játszottunk a támadásaink pedig roppant pontatlanok voltak. Elmondható, hogy ha Sándor Máté nem véd ilyen jól nagyobb hátrányba is kerülhettünk volna. Szerencsére átvészeltük ezt az időszakot és tudtuk rendezni a sorainkat. Egészen a 16. percig kellett várni a következő gólra, amit Csordás Tamás szerzett egy kipattanó labdát emelt Szalánczi kapujába (1-1). A félidőig mindkét oldalon akadt lehetőség, de az eredmény nem változott.

 

II.félidő:

A második félidőben már jobb volt a védekezésünk és a támadásainkban is volt veszély, de ezt a Deac is elmondhatta magáról. Kihagyott helyzetek után egy szabadrúgást Nagy Bence váltott gólra a mérkőzés 30. percében (2-1). Ezt követően a Deac kezdett el kapkodni és egy eladott labdával Sándor Szabolcs elszaladt és a rövid felsőbe emelt (3-1). A vendégek időt kértek majd 5/4 elleni játékra tértek át.  Rögtön az időkérés után Békési labdát szerzett és az üres kapura lőhetett sajnos a kapufát találata el Mező pedig elkapkodta, mert az üres kapu mellé lőtt senkitől sem zavartatva. A védekező játékosokat (Jancsó, Nagy B, Békési, Mező, Sándor M) dicséret illeti, mert a vendégek 8 perc alatt egy Bagi helyzetet tudtak felmutatni ember előnyben.

 

Szikó Róbert vezetőedző, a következőket mondta a mérkőzésről:

Már az öltözőben látszott, hogy több játékosom nem játszott még hasonló téttel bíró mérkőzést, sajnos ez az első félidő nagy részében meg is látszott. A félidőben megbeszéltük, hogy miben hibáztunk és ezeket, ha kijavítjuk, nyerhetünk. Sikerült egy sokkal jobb második félidőt produkálni és felnőni a mérkőzésen nagyon jól védő kapusunkhoz. Gratulálok az egész CSAPATNAK.

 

MVFC: Sándor M, Szabó, Jancsó, Békési, Nagy B,

Csere: Jakab, Kovács, Csordás, Sustyák, Mező, Sándor Sz,

Deac: Szalánczi, Kántor, Bagi, Pallai, Kasuba

Csere: Kapusi, Devits, Kovács, Buka, Bun, Révai, Dobi

Gólszerzők: Csordás, Nagy B, Sándor Sz, illetve Bagi