UEFA Futsal Champions League | MAIN ROUND

2019. OKTÓBER 8.-9.-11. | Berettyóújfalu


Paulo Ricardo Figueroa Silva (Kaká), a Kairat vezetőedzője, így nyilatkozik a tornáról…

“Nagyon kemény ez a csoport, s ezt nemcsak mi mondjuk, hanem mindenki ezen a véleményen van a futsal társadalomban. Emiatt azonban nem szabad aggodalmaskodni. Tudjuk, hogy mire van szükségünk ahhoz, hogy elérjük a céljainkat és ennek megfelelően fogjuk tenni a dolgunkat. A Kairat, ahogyan a csoport többi csapata is csak győzelemre játszik majd.

A KPRF nagyon erős együttes. Ők az orosz ezüstérmesek, sok válogatott játékossal a soraikban, akik nemzetközi szinten is nagy tapasztalattal rendelkeznek. Nagyon gyors és kemény csapat.

Az ElPozo Murcia a spanyol második, s ezt a helyezést nagyon kemény csatában érték el az aranyért vívott harcban. “Latin vér”, ez a jelző írja le legjobban őket. Technikailag nagyon képzettek, gyorsak, mindig előre játszanak és a végsőkig küzdenek.

Az MVFC Berettyóújfalu a csoport házigazdája. Komoly tudású, profi játékosokkal erősödtek nemrég és biztos vagyok benne, hogy ők is harcolni fognak a továbbjutást érő helyért.

Összességében tehát azt mondhatom, hogy ez lesz az egyik legérdekesebb csoport, kiváló meccsekkel. Mindenkinek sok sikert kívánok.”

TUDJ MEG TÖBBET A TORNÁRÓL!

JEGYEK ÉS BÉRLETEK A HELYSZÍNEN IS MEGVÁSÁROLHATÓK!


MESTERKURZUS JELENTKEZÉS ITT!!!