Első edzőmeccsét még egymás között játszotta a csapat péntek délután. A keretet két részre osztotta Sergio Mullor Cabrera, az egyik oldalon Rábl János, Amílcar, Javi Sanchez, Takács Zoltán, Kondás Kristóf és Kovács István szerepelt, míg a másikon Magyar Szabolcs, Trencsényi János, Harmati Tamás, Gál István, Szabó Péter és Nagy Dániel.  Sajnos Szabó Péter és Javi Sanchez is sérülés miatt kevesebbet játszhatott a többieknél.
A számszerű végeredmény ezúttal nem volt fontos, sokkal inkább az, hogy vezetőedzőnk meccsszituációban láthassa az együttest.

Sergio így látta a találkozót:
– A meccsek mindig a fejlődést segítik. Ma egy újabb lépést tettünk affelé, ami a fő célunk, hogy CSAPAT legyünk. Láttam nagyon jó és kevésbé jó dolgokat, de lépésről lépésre haladunk az úton. A csapat jól alkalmazkodik ahhoz az elképzeléshez, amit szeretnék megvalósítani, bár még nagyon kevés időt dolgoztunk együtt. A szurkolók, akik  eljöttek a mérkőzésre láthatták, hogy kemény és komoly csapat leszünk, amelyik a végsőkig küzd majd. Szombaton lesz a hét utolsó tréningje, ahol a válogatottjaink már nem vesznek részt. Sok sikert kívánok nekik és Magyarországnak a Szlovéniába, az Európa bajnokságra vezető úton.