Ma reggel 10-kor elkezdődött a felkészülés a 2019/2020-as bajnoki szezonra. Az első edzés kimondottan jó hangulatban telt. Sergio Cabrera üdvözölte csapatát és hasznos instrukciókkal látta el őket a szezonra vonatkozóan.

Elmondta, hogy sok munka vár a csapatra, és hogy nem lesz egyszerű menet, hiszen most mindenki őket akarja majd pellengérre állítani. De elmondta, hogy helyt kell állni. Ki kell tartani a végsőkig. 

Sok újdonság van a csapat körül. Sergio vezetőedző mellé, új másodedző és  egyben kapusedző került, Tihanyi Csaba személyében.

A kapusok Mezei Dávid és László Márk mellé Sándor Máté lép majd be harmadiknak. Új mezőnyjátékosok sora is bővült két brazil futsalossal, Francisco Deice De Oliveira Pereira-val és Sidnei Mauricio Fernandes-vel.

Ettől az évtől egyre több fiatalt szeretnének bevonni az első számú csapatba, így Kártik Zsombor, Rézműves Tibor, Sándor Máté, és Sípos Robin léphetett elő az utánpótlásból, hogy bizonyítson Sergio Cabreranak.

Régi új fiataljaik Nagy Tamás és Daróczi Dávid továbbra is a nagy csapat törzsét képezik. Daróczi Dávid sérüléséből előreláthatólag ez év végére fog teljesen felépülni és reményeink szerint januárban már részt tud venni a küzdelmeken.

A szezonra kivetítve a legfőbb cél a Bajnokság és a Magyar Kupa megnyerése, illetve a Bajnokok ligájában való jó szereplés. Az edző elmondta, hogy a két brazil játékostól meghatározó szerepet vár. A bizonyításra kész fiatalokat pedig egyre jobban bevonná a csapat vérkeringésébe.

Mezei-Vill FC teljes kerete:

Trencsényi János (C)

Gál István

Rábl János

Szabó Péter

Nagy Imre

Takács Zoltán

Nagy Dániel

Harmati Tamás

Rafael Da Silva 

László Márk

Mezei Dávid

Francisco Diece De Oliveira Pereira

Sidnei Mauricio Fernandes

Daróczi Dávid

Nagy Tamás

Kártik Zsombor

Sándor Máté

Rézműves Tibor

Sípos Robin

Vezetőedző: Sergio Mullor Cabrera

Másodedző: Tihanyi Csaba

Fizikoterapeuta: Derzsi Zoltán