Göcsej SK- MVFC Berettyóújfalu 0-2 (0-1)
Zalaegerszeg, Városi Sportcsarnok 300 néző

Göcsej SK: Balikó, László, Apatini, Kottán, Horváth D.
Csere: Cseresnyés, Gorjanácz, Szőke, Horváth E., Borsi, Németh, Nagy, Gugcsó, Lukács,
Edző: Tánczos Tibor- Bagó Gábor

MVFC Berettyóújfalu: Mezei, Kovács, Rábl, Nagy, Szabó,
Csere: László, Trencsényi, Gál, Nagy, Magyar, Kondás, Harmati,
Edző: Turzó József

Gólszerzők: Trencsényi, Kondás,

Mindkét csapat óvatosan kezdett. A félidő felénél felpörgött a játék. A hajrában mindkét oldalon záporoztak a lövések és rengeteg helyzet kimaradt. Egy kijátszott támadás végén, Trencsényi révén vezetést szereztünk.

 

A második félidő elején mindkét csapat védekezése elég szellőssé vált így futószalagon követték egymást a helyzetek. A  25. percben egy kontratámadásból Kondás találatával kétgólosra növeltük előnyünket. A bekapott gól után értelemszerűen minél előbb szeretett volna gólt szerezni a Göcsej, ezért kitámadtak, míg mi taktikusan kicsit visszahúzódva védekeztünk. Az idő múlásával egyre idegesebben játszott a Göcsej, míg a Mezei fiú remekül őrizték az előnyüket a találkozó végéig.

Edzői értékelések:

Turzó József: Jó játékvezetés, gyenge színvonal jellemezte a mérkőzést.  Talán egy kicsit több helyzetünk volt és ezáltal a győzelmünk megérdemeltnek mondható. El kell ismerni a hazaiak nagyon megnehezítették a dolgunkat. Sok sikert kívánunk a Göcsejnek!

Bagó Gábor:Gyenge színvonalú mérkőzést játszottunk, rengeteg hibával. Csapatként sajnos szégyent vallottunk, ha így folyatjuk, akkor nagyon nehéz lesz számunkra a bajnokság. 

(Forrás: futsalhungary.hu)