UEFA Futsal Champions League | MAIN ROUND

2019. OKTÓBER 8.-9.-11. | Berettyóújfalu


Sergio Mullor Cabrera , a Mezei- Vill bajnok edzője a következőképpen nyilatkozik a holnap induló nemzetközi tornáról.

“Érdekes látni, hogy egy kisváros csapata behatárolt lehetőségekkel ott lehet a világ legfontosabb klubjai között. Ez lehetőség megmutatni tőlünk mindenkinek, hogy milyen nagyszerű munkát végzünk a hétköznapokban. Remélem, hogy ez a Bajnokok Ligája alatt és után is elismeréssel beszélhetnek rólunk Magyarországon.

Három olyan csapat látogat hozzánk, amelyek közül mindegyik benne van abban a nyolc együttesben, amely esélyes a végső sikerre is. De mindennek ösztönöznie kell bennünket arra, hogy versenyképesek legyünk és nehéz feladat elé állítsuk a riválisokat.

Abban biztos vagyok, hogy hibát követ el a többi csapat, ha automatikusan továbbjutónak érzi magát és az MVFC-t a negyedik pozícióba várja. Élvezni fogjuk ezt a Bajnokok Ligája hetet, ami a futsalról szól majd. Soha nem tudhatjuk mikor jön egy újabb hasonló lehetőség számunkra, tehát reménykedem benne, hogy a szurkolók támogatását élvezhetjük és buzdításukkal adjanak nekünk új erőt a nehéz helyzetekben is, robbanjon fel a csarnok. ”


Nyilatkozatok a légiósainktól …

Diece:

Ez a futsal legfontosabb sorozata és volt már szerencsém játszani a Bajnokok Ligájában korábban is a Benfica játékosaként. Nagyszerű játékosok mellett és ellen is játszhattam. Nagyon örülök, hogy újra eljött ez a lehetőség, bár tudom, hogy nagyon nehéz feladat vár ránk, de odafigyeléssel, koncentrációval és a játékot élvezve egy nagyszerű Bajnokok Ligája szereplést érhetünk el.

 

Sid:

Nagyon örülök, hogy szerepelhetek a futsal világ legjobb sorozatában, a Bajnokok Ligájában. Első alkalom ez számomra. Nagyon keményen edzünk, hogy megvalósítsuk, amit elterveztünk, annak ellenére, hogy tudjuk mennyire nehéz dolgunk lesz. Remélem, hogy október 11-én továbbjutást ünnepelhetünk majd. A szurkolók jelenléte és buzdítása alapvető jelentőségű, hogy mindez sikerülhessen, mert együtt sokkal erősebbek vagyunk.

 

TUDJ MEG TÖBBET A HOLNAP KEZDŐDŐ TORNÁRÓL….

 

JEGYEK ÉS BÉRLETEK A HELYSZÍNEN IS MEGVÁSÁROLHATÓK!