Egy ponttal gazdagabban vagy két ponttal szegényebben?

Nem könnyű túltenni magunkat a bennünket ért igazságtalanságokon, ráadásul ilyenkor az indulat, a düh néha olyanokat is mondat velünk, amit nem kellene. Ezért jobban tesszük, ha ekkor elszámolunk magunkban néhány ezerig vagy még jobb, ha alszunk egyet a sérelmeinkre. Egy-két órával később, esetleg másnap, már sokkal higgadtabban mondjuk el véleményünket esetről. A parázs véget ért Győr-MVFC meccs után pár órával és másnap megkerestünk néhány érintetett, hogyan látták a futsal bajnokság csúcsrangadóját:

Turzó József (az MVFC trénere): Mindkét gárda sokat tett ma a győzelemért. A Győr többet kezdeményezett támadásban, de mi kitűnően védekeztünk és az ebből indított kontráinkból legalább ugyanannyiszor veszélyeztettünk.  De sajnos, nem tudtuk a végletekig elviselni azt a nyomást, amit az ellenfél és játékvezetés együttes terhe jelentett. Annak ellenére, hogy reális az eredmény, mégis erkölcsi győztesnek tekintem a csapatom, mégis nehéz lesz építkezni erre a negyven percre a BL-meccsek előtt. Teljesen megértem a játékosaim indulatát, én magam is együtt érzek velük. A mérkőzés végén az órával szemben álló játékvezető érvénytelenítette az egyenlítő gólt, amit az órának háttal álló játékvezető felülbírált, amiről egy lefagyott laptoppal próbált minket meggyőzni. Valamint a Tihanyi Csaba és a Sánta Attila kiállításáról készült játékvezetői jelentésben (Tihanyi Csaba kiállítása több mint kérdéses) olyan kifejezés is rögzítésre került mely nem hangzott el a játékosaim szájából! Mindezek mellett teljes szívemből gratulálok a Győrnek a játékukhoz, és ahhoz a hozzáálláshoz és fegyelmezettséghez, ami iszonyatos fejlődést mutat náluk!

Tihanyi Csaba (az MVFC kapusa): A jövő heti „Futsal Cup” előtt jól szolgálta a felkészülésünket ez a meccs! Kicsit a vártnál halványabban kezdtük a bajnokságot, de erre a meccsre összekaptuk magunkat. Teljesen pariban voltunk az első félidőben, megszereztük a vezetést is, talán még rúghattunk volna egy-két gólt, de a befejezéseknél rendre rontottunk. A második félidőben talán túlságosan is átengedtük a kezdeményezést, szerencsére a védelem állta a rohamokat. A 34. percben kiállítás sorsára jutottam és ezt az ellenfél ki is használta. Egy perccel később azonban újra vezettünk és a Győr egyből átállt vészkapus játékra, aminek a vége egy igencsak bosszantó bekapott gól lett. Jól küzdöttünk, nem sokon múlt az újabb győzelem!

Harnisch Ákos (a Rába ETO játékosa): Jó iramú mérkőzést játszottunk, ahol mind a két csapatnak sok helyzete volt. A döntetlen egyik csapatnak sem az igazi, de mégiscsak jobb, mint egy vereség! Sok sikert kívánok az MVFC játékosainak a BL-ben!

Forrás: berettyohir.hu