A Nyírgyulaj-Mezei-Vill visszavágón is sikeresen helyt álltak a Mezei Fiúk.

IMG_3665

Kedden a csapat ismét a Nyírgyulaj csapatával mérkőzött meg. Helyszín ezúttal Nyírbátor volt. A srácok, a Mezei – Rábl, Kovács, Nagy, Szabó ötössel kezdtek neki a mérkőzésnek.

Nem is késlekedtek sokáig, körülbelül még 2 perc sem telt el a mérkőzésből, amikor is már 0-2-t mutatott javunkra az eredményjelző. Két nagyon szép akcióból sikerült bevenni a Nyírségiek kapuját, először Kovács, majd Rábl volt eredményes. Ezután sokáig nem született gól, a mieink domináltak az ellenfél pedig veszélyes kontrákkal veszélyeztettek. Az első húsz perc végén, egy saját térfélen történő labdavesztésből sikerült bevenni Mezei Dávid kapuját, ketten vitték kapusunkra a labdát, nem sok esélye lett volna hárítani.

Egy gólos előnnyel kezdődött a második húsz perc, ebben a periódusban csak Mezei gólok születtek. Gál Istvánnak sikerült kétszer is mattolnia az ellenfelet, mindkét gól két gyors kontra után született, és Rábl sem akart lemaradni, aki egy Gállal szembeni szabálytalanság miatt rúghatott 6 méterről büntetőt, amit kegyetlenül ki is használt. Így a második húsz perc után már magabiztos vezetés volt a srácok birtokában.

Az utolsó 20 percben három gól született Rábl egy távoli lövésből szerezte meg a harmadik gólját, majd a hazaiaknak sikerült szépíteniük. Ebben a harmadban mindkét csapat gyakorolta az ‘5-4’-es játékot, ebből mi jöttünk ki győztesen, egy gól született, Trencsényi talált be.

Összességében elmondható, hogy csapatunk összeszedett mérkőzésben ismét nyerni tudott a nyírségiekkel szemben, ami azt jelzi, hogy a gárda kezd összekovácsolódni, ami újabb és újabb sikereket és örömöt hozhat a játékosok, a klub és  szurkolók életébe.