logo-adminMVFC Berettyóújfalu – letoltesARAMIS SE 4 – 4 (2 – 3)

A találkozó úgy indult, ahogy az várható volt. A Mezeinél volt többet a labda és Gál révén a félidő felére kétgólos előnyt is szerzett a Turzó-csapat. Ekkor úgy tűnt, simán meglesz a három pont, a nehezen megszerzett vezetést mvfc-aramis-2azonban sikerült néhány perc alatt elherdálni, sőt, a szünet előtt nem sokkal bekapott góllal, már mi kerültünk hátrányba.

A második játékrészben nem sokat változott a játék képe. A félidő feléig ismét sikerült két gólt szereznünk – ezúttal Szabó és Rábl volt eredményes, amivel át is vettük a vezetést az Aramistól, ám a győzelemnek mégsem örülhettünk, mert két perccel a vége előtt újabb gólt kaptunk, így a vége iksz lett.

A küzdelmes, ám de nem túl színvonalas mérkőzésen a helyzetek számát tekintve közelebb álltunk a három ponthoz, a döntetlen azonban mégis igazságosnak mondható.

 

MVFC: Mezei Dávid – Kovács István, Rábl János, Nagy István, Szabó Péter

Csere: Tihanyi Csaba, Gál István, Nagy Dániel, Nagy Sándor Tamás, Magyar Szabolcs, Kondás Kristóf, Harmati Tamás

Edző: Turzó József

ARAMIS: Hegedűs Ferenc – Da Silva Ribeiro Roni, Bognár Bence, Büki Baltazár, Sámson Zoltán

Csere: Csopaki István, Boznánszky Gábor, Héger Attila, Szeghy Szabolcs, Mányi Domonkos, Pap Zsombor, Korozmán Krisztián, Soós Arnold

Edző: Frank Tamás

Góllövő: Gál István (’7, ’10), Szabó Péter (’24), Rábl János (’29) illetve Szeghy Szabolcs (’14), Boznánszky Gábor (’18), Mányi Domonkos (’20), Büki Baltazár (’38)

Kiállítva: Da Silva Ribeiro Roni (’40)

Sárga lap: Büki Baltazár

Turzó József (MVFC): Fiatalos csapatok, fiatalos hibákkal, közönségszórakoztató sok góllal és edzőket másvilágra szánó hibákkal. Nem könnyű megélni… de tanulunk, fejlődünk tovább.

 

Szöveg forrása: berettyohir.hu

Képek forrása: haon.hu