Háromgólos hátrányból mentett pontot a Mezei-Vill FC.

Mint az gyanítható volt, hogy az erősen tartalékos futsalcsapatunknak nem volt könnyű dolga az utolsó bajnoki mérkőzésén Dunaújvárosban. A hazaiak megérezték a lehetőséget, hogy a több sebből vérző csapatunkat most akár el is kaphatják, lelkes és remek játékkal, bő egy félidő alatt háromgólos előnyt harcoltak ki maguknak. Bár a Turzó-csapat vészkapus játékkal is próbálkozott, nagyon úgy tűnt, hogy a budaörsi vereség után ezúttal is pont nélkül maradunk. Aztán kevesebb, mint három perccel a vége előtt aztán beindult a Mezei-henger és előbb Nagy István, aztán Rábl volt eredményes, majd végül Lovas állította be a 3-3-as végeredményt.

A srácok talán az utolsó erejükkel a sírból mentettek pontot. Nehéz mérkőzésen és rendkívül kimerítő szezonon vagyunk túl, folytatás jövőre!

 

Dunaferr DF Renalpin FC – MVFC-Berettyóújfalu 3-3 (2-0)

Városi Sportcsarnok, Dunaújváros

Vezette: Futó – Takács Z – Molnár Cs

Dunaferr: Rigó – Szabó G, Schrancz, Fekete, Szente

Csere: Nagy A, Ivacs, Szauter, Vaszócsik, Apatini, Aradi, Nagy R

Edző: Baranyai Pál

MVFC: Mezei – Lovas, Rábl, Nagy T, Faragó

Csere: Tihanyi, Szabó P, Dávid R, Birinyi, Harmati, Sánta, Siska, Nagy I,

Edző: Turzó József

Gólszerzők: Aradi a 10., Schrancz a 20., Nagy R. a 23., illetve: Nagy I. a 38., Rábl a 38., Lovas a 40. percben.

Turzó József (MVFC): Az eredmény ránk nézve hízelgő, gratulálok a dunaújvárosiaknak! Hosszú és fárasztó éven vagyunk túl. Magam és a csapat nevében szeretnék minden futsalbarátnak, Mezei-Vill szurkolónak, berettyohir.hu olvasónak, mindenkinek, akihez eljuthat ez a gondolat, kellemes karácsonyi ünnepeket és boldog új évet kívánni!

 

forrás: berettyohir.hu