Futsal NBI,

DEAC-MVFC Berettyóújfalu

Debrecen, 2017. október 20., 17:30

Az ellen a DEAC ellen léünk pályára pénteken, akikkel a közelség okán is két alkalommal is megmérkőztünk a felkészülési időszakban. Mindkét találkozót megnyertük, ahogy a múltban is több MVFC sikert számolhatunk össze a bajnoki találkozókon.

A bajnokságot ellentétes előjellel kezdte a két csapat. A DEAC két szoros találkozón szenvedett vereséget a Nyírgyulaj és a Veszprém ellen, míg mi két sikert könyvelhettünk el előbb Dunaújvárosban, majd hazai pályán az Aramis ellen. A találkozó esélyesei mi vagyunk, de komoly ellenállásra számíthatunk Elek Gergő tanítványaitól, ebben biztosak lehetünk.

Sergio Mullor azonban kiemelte, hogy az esélyesség nem egyenlő a mérkőzés megnyerésével, de szeretné tovább gyűjteni a pontokat a bajnokságban, ezt nyilatkozatában is megerősítette.

-Az ilyen meccsekre, ami pénteken vár ránk, szokták mondani az edzők, hogy “csalóka”. Kétszer játszottunk az előszezon alatt a DEAC ellen és mindkettő hasznos volt szakmailag, hozzátett a felkészülésünkhöz. A csarnokuk nem igazán fekszik a mi játékunknak, de szeretnénk biztosra menni, nem meglepni önmagunkat és elhozni a három pontot. Jó hír, hogy minden sérültünk felépült. Visszatért a csapatba Szabó Péter és Kovács István is, ami azért is nagyszerű, mert edzéseken is nagyobb a harc a csapatba kerülésre. Úgy érzem a fejlődésünk töretlen, a bajnokságban egy kemény hónap elé nézünk, de készen állunnk a megmérettetésre.