Új erőnléti edző az MVFC-nél.

Daróczi Dávidot 2012-ben, 12 évesen igazolta le az MVFC. Sergio idején 2017-ben mutatkozott be az NBI-ben, azonban több serülést követően már régóta nem léphetett pályára. Dávid azóta funkcionális fitness edzőként tevékenykedik, egy éve saját edzőtermet is vezet. Egészséges és mozgással teli életmódra inspirálja a környéken élőket. Ettől az évtől pedig a Mezei-Vill erőnléti edzőjeként segíti a csapatot céljai elérésében.

Olvass tovább...

Üdvözlünk a Mezei-Vill csapatánál, Tóth Attila!

Tóth Attila a DEAC-ból érkezik hozzánk, ahol első osztályú pályafutása is indult, miután az NBII-ben szereplő DSI-ben szerzett gólkirályi címét követően leigazolták 2017-ben. Mindent összevetve 163 meccsen lépett pályára debreceni csapataiban és 137 gólt szerzett. A válogatottban is bemutatkozhatott már a 24 éves szélső. Tóth Attila a következő gondolatokkal kezdi a szezont a Mezei-Villnél: “Nagyon […]

Olvass tovább...

Trencsényi János az MVFC új vezetőedzője

A július 13-án kezdődött felkészülést már az új vezetőedzővel, Trencsényi Jánossal kezdte meg a Mezei-Vill. Játékosként tizenhat éven át szerepelt az MVFC-ben, ahol bajnok és kupagyőztes is lett a csapattal, a Bajnokok Ligájában a legjobb 16 között csapatkapitányként vezette az MVFC-t. Játékospályafutása alatt már képezte magát, tudatosan készült az edzői pályára. Dolgozott már trénerként az MVFC női együttesénél, majd az MVFC NBII-es csapatának is vezetőedzője volt, s ezzel párhuzamosan Sergio Mullor Cabrera segítőjeként tevékenykedett az NBI-ben.

Olvass tovább...