Már csak egy hét van a bajnoki rajtig, így visszatekintünk az augusztus közepén elkezdett felkészülési időszakra.

A nyáron a szakmai stábban és a játékoskeretben is történtek változások. Habár légiósokkal erősítettünk, Sergio Mullor az egész felkészülés folyamán fontosnak tartotta, hogy a keret fiataljaival is foglalkozzon, hiszen ők jelentik a klub jövőjét. Bátran bevetette őket az edzőmérkőzéseken és abban is biztosak lehetünk, hogy folyamatosan lehetőséget fog számukra biztosítani a bajnokikon is. A légiósok teljes mértékben akklimatizálódtak, jól érzik magukat nálunk és minden tudásukkal segítik majd az MVFC-t, hogy minél sikeresebbek legyünk a bajnokságban.

Felkészülési mérkőzéseinket egy kivételével megnyertük, ám ennél fontosabb szempont volt, hogy az új vezetőedző viszontlássa azt, amit az edzéseken gyakoroltak. Bár nehezítették sérülések a munkát és a válogatott játékosok elfoglaltságai miatt sem edzhetett mindig együtt a keret elmondhatjuk, hogy egy jó felkészülésen vagyunk túl és egy jó csapat épül Berettyóújfaluban.

“Ami a legjobban tetszett a felkészülés során az a játékosok hozzáállása volt. Ez minden esetben kiváló volt, annak ellenére, hogy nem volt mindig könnyű a munka. Együtt dolgoztunk, senki sem volt másodlagos, mindenki tudta mi a feladata. Mindenki számít, mindenki fontos!” – mondta Sergio Mullor.