Az Aramis ellen immár tizenkét éve íródik a történetünk, többek között bajnoki, Magyar Kupa és Szuperkupa mérkőzéseket is játszottunk a budaörsiekkel. Hazai pályán nagy fölényt mutatunk, hiszen összesen csak kétszer szenvedtünk vereséget ellenük Berettyóújfaluban és pénteken is szeretnénk folytatni a jó sorozatot.

A bajnokságot ellentétes előjellel nyitotta a két csapat. Az Aramis a Veszprémet látta vendégül és elveszítette a találkozót Madarász Jánosék ellen. A nyáron Pál Patrik távozott tőlük Dunaújvárosba és Póta Balázs érkezett, aki az MVFC-ben is szerepelt korábban.  A mieink Dunaújvárosban kezdtek és pazar első félidei játékunknak köszönhetően győzelemmel rajtolhattunk.

Sergio Mullor gondoltai a meccs előtt:

-Fontos mérkőzést játszunk pénteken. A sikeres szezon egyik alapja, hogy hazai pályán ne szenvedjünk vereséget. Ennek elérésében szükségünk van a szurkolóink támogatására, éljék át velünk közösen a mérkőzéseket. A csapat jól dolgozott az utóbbi három napban, megpróbáltunk javítani azokon a hibákon, amiket elkövettünk hétfőn a második félidőben, megteszünk mindent, hogy ne is jöjjenek elő a játékunkban és szeretnénk megismételni azt a teljesítményt, amivel ez első játékrészben előrukkoltunk.