Férfi Futsal NBI.  Felsőház 2. forduló

MVFC-Berettyóújfalu – Swietelsky Haladás VSE  5 – 2 (2 – 1)
2017.03.24 Berettyóújfalu, Pálfi István Rendezvénycsarnok, 400 néző

A rájátszás 2. fordulójában a Mezei fogadta a bombaformába lévő Haladást. A Hali úgy érkezett, hogy a Turzó mester mindent tudott volt csapatáról, de a hazaiak nagyon motiváltan és koncentráltan játszottak egész mérkőzésen.


Az első félidő közepén a Mezei rúgta az első gólt, egy szép támadás végén Magyar Szabolcs talált kapuba. (1-0)

Erre a Halinak sikerült válaszolnia Vidák révén. (1-1) Az első félidő végén Rábl Janinak sikerült bevenni a Haladás kapuját, Szabó Peti mesteri passzának eredményeként. (2-1)

A második félidőbe a Mezei-Vill nagyon szép támadásokat vezetett és fegyelmezetten védekeztek. Szerencsére ennek meg is volt az eredménye. A harmadik gólt a Csapatkapitány, Trencsényi szerezte meg, egy gyors támadás végén. (3-1)

A 33. percben Hegyesit kiállította a játékvezető, a megítélt büntetőt Matyi óriási bravúrral védte, de aztán a 35. percben tehetetlen volt Rábl lövésével szemben. (4-1)

A 37. percben Vidák megrúgta csapata 2. gólját (4-2), de erre is volt válasza a Mezeinek a 39. percben László Márk rúgott óriási gólt, beállítva a végeredményt. (5-2)

Móga Lóránt nyilatkozata:

A mai mérkőzésen a csapatom jelesre vizsgázott betartva azokat a taktikai elemeket, amit megbeszéltünk! Gratulálok a fiúknak a mai teljesítményükhöz. A Haladásnak pedig sok sikert kívánok a rájátszásba!

Csapatok összeállítása:

MVFC-Berettyóújfalu: László Márk – Kovács István, Rábl János, Harmati Tamás, Szabó Péter
Cserék: Sándor Máté, Takács Zoltán, Magyar Szabolcs, Gál István, Trencsényi János, Nagy Dániel, Kondás Kristóf
Edző: Moga Flavius Lorant

Swietelsky Haladás VSE: Matyi Benjámin – Hegyesi Zsolt, Horváth Péter, Gyurcsányi Zsolt, Németh Erik
Cserék: Gyimesi Máté Ármin, Bencsik Roland, Hajmási Milán, Öreglaki Norbert, Sipos Gergő, Vidák Balázs, Halmos Máté, Németh Péter
Vezetőedző: Turzó József

Gólszerzők: Magyar Szabolcs 10′, Rábl János 20′ és 35′, Trencsényi János 23′, László Márk 39′ illetve Vidák Balázs 12′ és 37′

Sárga lap: Harmati Tamás és Trencsényi János illetve Gyimesi Máté Ármin és Vidák Balázs

Piros lap: Hegyesi Zsolt 38′