Futsal NB I. 9. forduló

DUNAFERR DUE DUTRADE FC – MVFC BERETTYÓÚJFALU

(M4 élő)

2018. november 12., hétfő, 20:00

Dunaújváros, Dunaújvárosi Sportcsarnok

Rangadóra készül a csapat, hétfő este Dunaújvárosba látogatunk. Ellenfelünk azonos pontszámmal áll velünk, szintén 21 pontot szereztek eddig, igaz egy mérkőzéssel többet játszottak, mint az MVFC. Fehér Zsolt együttese csak a Haladás ellen szenvedett vereséget a második fordulóban szeptember 7-én, ám azóta sem a bajnokságban, sem a kupában nem találtak legyőzőre. A legtöbb gólt, 54-et szereztek eddig, Fekete Róbert 18 góllal vezeti a góllövőlistát, de Hosszú Ádám és Pál Patrik is jó ütemben termeli a találatokat. Ezen adatok is mutatják, hogy egy felkészült együttessel mérjük össze tudásunkat és bár az előző szezonban szinte minden esetben nagy gólaránnyal vertük a Dunaferrt, most sokkal szorosabb összecsapásra számíthatunk.

A Mezei-Vill a tabella éléről várja az összecsapást, s eddig minden találkozónkat magabiztosan, nagy gólaránnyal nyertük. Ami kimagaslóan szép adat nálunk az a kevés kapott gól, összesen 12 az eddigi hét bajnokin. Most olyan csapattal állunk szemben, ahol a támadójáték kimagasló, így ebből a szempontból is kihívás előtt állunk, hogy tudjuk-e folytatni ezt a magabiztos védekezést. Trencsényi Jánossal nem számolhat Sergio Mullor Cabrera, csapatkapitányunk hosszabb ideje sérüléssel bajlódik és kihagyni kényszerül a rangadót is. Rafinha azonban már harcra kész, brazil légiósunk minden bizonnyal ott lesz a keretben Dunaújvárosban.

Vezetőedzőnk szavai a mérkőzés előtt: “Kemény meccs vár ránk. Ebben az évben az új vezetőedzővel a Dunaújváros nagyon jól játszik. Két különböző stílust is tudnak, az egyik a tapasztaltabb játékosokkal a centerjáték, míg a második soruk jóval mozgékonyabb. Azzal a szándékkal utazunk, hogy egy jó meccset játszunk, úgy, hogy a mi akaratunk érvényesül és sok helyzetet tudunk kialakítani. Remélem egy jó összecsapás kerekedik belőle és a csarnokba kilátogató valamint a televízió előtt ülő nézők is élvezik majd ezt a magyar futsal derbit.”

Hajrá MVFC!